Naar boven
254900
Klik hier; Black Friday Aktie!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. 6900
Samsung No Gap 2018 muurbeugel WMN-M12EA Samsung No Gap 2018 muurbeugel WMN-M12EA Met de Samsung No Gap Wall-mount kan de QLED TV kan nog strakker aan de muur gehangen worden. U hangt u QLED TV in een paar minuten op, in gemakkel... 14900
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500

Ook voor QE65Q7FNA QLED bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Samsung QE65Q7FNA QLED 2018
Kijk televisie als nooit te voren dankzij de nieuwe QLED technologie van Samsung. Met de smart tv opties beschik je over enorm veel content.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Samsung QE65Q7F 2018

Tijdelijk €300 Cashback bij Apollo, lees hier direct verder

Samsung is er wederom in geslaagd een TV te ontwikkelen die een fenomenale kijkervaring biedt, zelfs als hij niet aan staat. Dankzij het grote scherm en een miljard kleuren is de TV-ervaring levensecht. Bovendien kunt nu alle apparaten handig aansturen met één afstandsbediening. Met al deze innovaties past deze nieuwe QLED TV 2018 helemaal in uw interieur.

Q Color en een miljard kleuren
Licht dat omgezet wordt in kleur. Het lijkt eenvoudig, maar met de baanbrekende Quantum Dot-technologie heeft het een compleet nieuwe dimensie gekregen. Door licht toe te voegen, maakt Samsung een miljard kleuren zichtbaar en bereikt zo een kleurvolume van 100%.

Q Contrast, elk detail is haarscherp
Denk eens terug aan de momenten dat u het TV-scherm gewoon niet goed kon zien. Soms scheen er te veel zonlicht in de kamer. En soms was er juist niet genoeg licht. Met de nieuwe QLED TV's van 2018 behoren die momenten echt tot het verleden. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Veel licht, weinig licht; het maakt niets meer uit.

Q HDR 2000/1500/1000
Q HDR is het resultaat van de combinatie van onze expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven wordt gebracht en u iedere nuance ziet.

Ambient Mode
Met Samsung’s nieuwe Ambient Mode geeft het scherm, ook als u niet kijktm de uitstraling die bij uw woonkamer past. Zo kunt u de TV perfect op laten gaan in uw interieur. En niet alleen past hij zich volledig aan aan uw omgeving, maar ook aan het licht.

Eén Remote Control
Eén handige afstandsbediening om alle verbonden apparaten aan te sturen. Nooit meer zoeken naar de juiste afstandsbediening en u kunt direct kijken wat u wilt zien. De naam van het apparaat verschijnt automatisch op je scherm. Het verbonden apparaat vinden was nog nooit zo eenvoudig.

SmartThings
SmartThings helpt u om een draadloze verbinding tot stand te brengen met uiteenlopende mobiele apparaten en huishoudelijke apparatuur, van mobiele telefoon tot de koelkast. Voor een intuïtieve manier van aansturen, thuis en op afstand - voor een 'connected life'.

One Invisible Connection
Alles – inclusief de voedingskabel – netjes wegwerken met een bijna onzichtbare kabel. Met de nieuwe One Invisible Connection plaatst u alle apparaten uit het zicht door ze te verbinden met de One Connect Box.

One Connect
U kunt nu alle apparaten verbinden op één plek. Sluit alle apparaten aan op de One Connect Box en plaats deze vervolgens netjes uit het zicht. Maak uw interieur af zoals u dat wilt

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres
Ook voor uw 2018 65 inch QLED TV van Samsung bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5