Naar boven

Ook voor QE75Q7FNA QLED TV bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Samsung QE75Q7FNA QLED 2018
Samsung is er wederom in geslaagd met deze Samsung QE75Q7FNA een TV te ontwikkelen die een fenomenale kijkervaring biedt. Dankzij het grote scherm en een miljard kleuren is de TV-ervaring levensecht.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Samsung QE75Q7FNA QLED 2018

Tijdelijk €300 Cashback bij Apollo, lees hier direct verder

Q Color en een miljard kleuren

Licht dat omgezet wordt in kleur. Het lijkt eenvoudig, maar met de baanbrekende Quantum Dot-technologie heeft het een compleet nieuwe dimensie gekregen. Door licht toe te voegen, maakt Samsung een miljard kleuren zichtbaar en bereikt zo een kleurvolume van 100%.

Q Contrast, elk detail is haarscherp

Denk eens terug aan de momenten dat u het TV-scherm gewoon niet goed kon zien. Soms scheen er te veel zonlicht in de kamer. En soms was er juist niet genoeg licht. Met de nieuwe QLED TV's van 2018 behoren die momenten echt tot het verleden. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Veel licht, weinig licht; het maakt niets meer uit.

Q HDR 2000/1500/1000

Q HDR is het resultaat van de combinatie van onze expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven wordt gebracht en u iedere nuance ziet.

Ambient Mode

Met Samsung’s nieuwe Ambient Mode geeft het scherm, ook als u niet kijktm de uitstraling die bij uw woonkamer past. Zo kunt u de TV perfect op laten gaan in uw interieur. En niet alleen past hij zich volledig aan aan uw omgeving, maar ook aan het licht.

Eén Remote Control

Eén handige afstandsbediening om alle verbonden apparaten aan te sturen. Nooit meer zoeken naar de juiste afstandsbediening en u kunt direct kijken wat u wilt zien. De naam van het apparaat verschijnt automatisch op je scherm. Het verbonden apparaat vinden was nog nooit zo eenvoudig.

SmartThings

SmartThings helpt u om een draadloze verbinding tot stand te brengen met uiteenlopende mobiele apparaten en huishoudelijke apparatuur, van mobiele telefoon tot de koelkast. Voor een intuïtieve manier van aansturen, thuis en op afstand - voor een 'connected life'.

One Invisible Connection & One connect

Alles – inclusief de voedingskabel – netjes wegwerken met een bijna onzichtbare kabel. Met de nieuwe One Invisible Connection plaatst u alle apparaten uit het zicht door ze te verbinden met de One Connect Box. U kunt nu alle apparaten verbinden op één plek. Sluit alle apparaten aan op de One Connect Box en plaats deze vervolgens netjes uit het zicht. Maak uw interieur af zoals u dat wilt.

QLED 2018 en de verbeteringen ten opzichte van vorig jaar

Bekijkt u ook de Video, Digital trends bespreekt de updates en nieuwste features van Samsung's 2018 QLED TV's.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw 2018 75 inch QLED TV van Samsung bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

QLED TV
75" (189 cm)
3200 PQI
40 W Sound
Ultra Black
Quad-Core processor
Energieklasse: nog niet bekend
Smart TV
Ingebouwde wifi
HDR1500
100% Kleurvolume
Supreme UHD Dimming
Ultra Slim Array
Ambient Mode
One Invisible Connection
Samsung Smart TV
Geschikt voor No Gap Wall-mount
Aansluitingen: 4x HDMI, 3x USB, CI+
Gewicht incl. voet: 41,2 kg
Afmetingen incl. voet (B x H x D): 167,4 x 104 x 40,7 cm

Video