Naar boven

Samsung HW-K850 Dolby Atmos Soundbar

Art.nr: Samsung HW-K850 Dolby Atmos Soundbar
Samsung HW-K850 Soundbar levert een kristalhelder geluid overal in de ruimte. Van de laatste regendruppel tot de ingewikkeldste orkestklanken, dankzij 15 ingebouwde speakers.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung HW-K850 Soundbar.
Sensationeel surroundgeluid. Zuiver. Vol. Krachtig. Geluid met een extra dimensie.

Ervaar een zuiver, vol en krachtig geluid in combinatie met de complementaire subwoofer en geniet van HD Audio met een extra dimensie. Daarnaast beschikt de HW-K850 over 4K pass-through, twee HDMI-inputs, Audio Return Channel en bluetooth. En u kunt de het systeem bedienen via een speciale multiroom applicatie.

Kleine details. Groots geluid
Met maar liefst 11 ingebouwde speakers komen zelfs de kleinste details tot hun recht. Elke speaker beschikt over zijn eigen versterker en levert een ongelooflijk helder geluid. Aan de voorzijde zijn negen drivers opgesteld in een LCR configuratie. Drie van de negen zijn tweeters die de hoge tonen verzorgen. De andere zes drivers leveren een nauwkeurige weergave van middentonen, stemmen en dialogen. Bovenop de Samsung HW-K850 is plaats ingeruimd voor twee up-firing Dolby Atmos speakers die het geluid via het plafond weerkaatsen naar uw luisterpositie. Het resultaat is een rijk en realistisch hoogte effect waarbij het lijkt alsof de regendruppels uit de hemel komen vallen. Deze extra dimensie laat u nog meer opgaan in films, muziek, games of series.

Surround Sound effect
De Samsung HW-K850 is een ideale oplossing voor het creëren van een surround sound beleving, zonder vijf of meer luidsprekers in uw woonruimte te hoeven plaatsen. Dankzij de Surround Sound Expansion Plus feature creëert de HW-K850 een upmix naar 3.1.2-kanaals surroundgeluid. Neem plaats en laat het geluid van alle kanten op u inwerken, net als een avond uit naar de bioscoop. Toch liever upgraden naar een 5.1.2 surround opstelling? Dit is mogelijk met de complementaire en draadloze Samsung Wireless Audio 360 speakers. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de meest optimale luisterpositie. Samsung Audio Lab heeft tweeters met een breed bereik ontwikkeld, waardoor er een wijde dispersie van geluid ontstaat.

Specificaties

Vermogen soundbar (in Watt) 360 Watt
Bluetooth
Decoders 4K pass-through, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS
HDMI (in / uit) 2 / 1
USB aansluitingen USB 2.0
Digitaal Optisch (in / uit) 1 / -
Subwooferuitgang
Afmetingen soundbar (B x H x D) (in mm) 1210.2 x 81.7 x 131.4 mm
Woofer diameter subwoofer (in mm) 203.2 mm