Naar boven

Samsung HW-N650 soundbar

Art.nr: Samsung HW-N650 soundbar
Samsung HW-N650 soundbar geeft een panoramische geluidservaring en brengt u daarmee in het midden van alle actie. Een soundbar die alle audio verwerkt tot een dynamisch en kamervullend geluid.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Samsung HW-N650 soundbar

Midden in de actie

Samsung HW-N650 soundbar  geeft een panoramische geluidservaring en brengt u daarmee in het midden van alle actie. Een soundbar die alle audio verwerkt tot een dynamisch en kamervullend geluid.

Wat maakt de Samsung HW-N650 soundbar zo uniek?

De Samsung HW-N650 is een soundbar uit Samsungs high-end Cinematic Soundbar lijn en plaatst u dus op de plaats waar het gebeurt. Met omhoog gerichte luidsprekers  wordt u ondergedompeld in kristalhelder geluid. De soundbar vult namelijk elke hoek van de kamer met rijke, zuivere en spectaculaire klank.

4K HDR Signalen & 360 Watt vermogen

Natuurlijk biedt dit 5.1-kanaals geluidsysteem met 360 watt vermogen alle eigenschappen die u mag verwachten van een wereldklasse soundbar, zoals tweeters met een breed bereik, doorgave van 4K HDR-signalen, en Smart functies. De speciale game mode optimaliseert het gaming geluid.

De Samsung HW-N650 soundbar is uitbreidbaar met de Samsung SWA-8500S surroundkit.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw soundbar van Samsung bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

+ 360 watt uitgangsvermogen
+ 5.1-kanaals geluidsysteem
+ Draadloze subwoofer
+ Bluetooth om draadloos muziek te streamen