Naar boven

Samsung WW10M86INOA QuickDrive-wasmachine

Art.nr: Samsung WW10M86INOA QuickDrive-wasmachine Aan
Samsung WW10M86INOA wast tot wel 10 kg wasgoed schoon per wasbeurt en is voorzien van Auto Optimal Wash. Dit automatisch doseringssysteem maakt gebruik van 4 sensoren om de vuilgraad en het gewicht van je wasgoed te meten.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung WW10M86INOA

QuickDrive-wasmachine

Samsung WW10M86INOA wast tot wel 10 kg wasgoed schoon per wasbeurt en is voorzien van Auto Optimal Wash. Dit automatisch doseringssysteem maakt gebruik van 4 sensoren om de vuilgraad en het gewicht van je wasgoed te meten. Op basis hiervan wordt vervolgens de juiste hoeveelheid wasmiddel, wasverzachter en water toegevoegd. Ook wordt de meest geschikte spoeltijd gekozen. 

Add wash

Ben je een sok vergeten bij de was te doen? Open het AddWash-klepje en voeg het vergeten wasgoed toe. Ook kleding die je alleen even wilt spoelen of centrifugeren voeg je zo eenvoudig toe.

Samsung Q Rator

Verder is de Samsung WW10M86INOA QuickDrive-wasmachine voorzien van een intelligente wasassistent: de Samsung Q-Rator.Dit slimme systeem verzamelt data aan de hand van gebruikersinteracties en zorgt ervoor dat je wasmachine zo efficiënt mogelijk gebruikt kan worden. Zo helpt 'Laundry Recipe' je het meest geschikte wasprogramma kiezen en optimaliseer je je wasschema met 'Laundry Planner'.

Smart control app

Bovendien kun je de wasmachine ook op afstand bedienen met de Smart Control-app, zelfs als je niet thuis bent.

Q drum wastrommel

Deze wasmachine beschikt over een speciale Q-Drum-wastrommel. Achter deze trommel vind je een achterplaat die tijdens het wasproces in de tegenovergestelde richting van de trommel draait. Zo beweegt je wasgoed tijdens het wassen niet alleen van boven naar beneden, maar ook van voor naar achter. Deze samenwerkende bewegingen zorgen ervoor dat je wasgoed dynamisch wordt gewassen en dat vuil geleidelijk en snel uit de stoffen van je wasgoed wordt verwijderd. Het voordeel: de duur van een wasbeurt wordt met maar liefst 50% teruggedrongen en je kleding blijft langer mooi.

Compleet wasprogramma in 39 minuten

De wasmachine werkt al een compleet wasprogramma af in slechts 39 minuten. Bovendien bespaar je zo een hoop energie en water. De WW10M86INOA is voorzien va n het zeer zuinige energielabel A+++-50%.

Dit zit in de verpakking:
Wasmachine, aanvoerslang, afvoerslang en een gebruikershandleiding