Naar boven

Samsung WW9BM760NOM QuickDrive wasmachine

Art.nr: Samsung WW9BM760NOM QuickDrive wasmachine
WW9BM760NOM QuickDrive wasmachine van Samsung heeft een capaciteit van 9 kilo en een A+++ energielabel. Zeer energiezuinig. Daarnaast beschikt de wasmachine over een handige en innovatieve functies .
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 8 dagen

Productinformatie

Samsung WW9BM760NOM
QuickDrive wasmachine

Deze QuickDrive wasmachine van Samsung heeft een capaciteit van maar liefst 9 kilo en een A+++ energielabel, wat hem zeer energiezuinig maakt. Daarnaast beschikt de wasmachine over een aantal handige en innovatieve functies die het doen van de was tot een koud kunstje maken.

Quickdrive: Halveert de wasduur


Quickdrive zorgt ervoor dat wassen dubbel zo snel gaat en 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt kleding mooi.

Kleding toevoegen wanneer je maar wilt


Een sok vergeten? Dankzij het AddWash-deurtje voeg je snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe, ook als het wasprogramma al begonnen is. Je kunt zo ook gemakkelijk handgewassen kleding toevoegen die je alleen maar wilt spoelen of centrifugeren.

Krachtige bubbels


EcoBubble-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof kan dringen en vuil kan verwijderen, terwijl de kleur en de textuur intact blijven en er minder energie nodig is. De Bubble Soak-functie verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken met een simpele druk op de knop. Kleding wordt grondig geweekt in actieve zeepbellen, zodat vuil en vlekken loskomen en veel effectiever worden verwijderd.

Wast in 39 minuten


Met Super Speed doe je de was in slechts 39 minuten. QuickDrive bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het Swirl+ Pattern en een hogere centrifugeersnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.

Hou je wasmachine fris


Eco Drum Clean + reinigt je wasmachine vanbinnen en verwijdert 99,9% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken zonder zware chemische stoffen te gebruiken. De wrijvingskracht van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat 99% van het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

Hygiënisch schoon


Reinig je kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een krachtig Hygiene Steam-programma injecteert stoom in de trommel, waarna de stoom snel en diep doordringt in elk kledingstuk. Hardnekkig vuil wordt verwijderd en 99,9% van de bacteriën en allergenen wordt gedood.

Stil, krachtig & duurzame prestaties


Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtiger prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Omdat er geen borstels worden gebruikt, gaat de wasmachine veel langer mee.

Specificaties

QuickDrive: verkort tot 50% de wastijd, verbruikt tot 20% minder energie
AddWash: eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen
EcoBubble™ technologie: krachtige reiniging op koude temperaturen
Smart Control: bedien uw wasmachine waar en wanneer u wilt met uw smartphone
Q-rator: garandeert een perfect wasresultaat
Super Speed: een volledig wasprogramma in slechts 39 minuten
Eco Drum Clean+: reinigt uw wasmachine en verwijdert 99,9% van de bacteriën

Video