Naar boven

Ook voor een Quickdrive wasmachine van Samsung bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Samsung WW80M642OPW QuickDrive Wasmachine
QuickDrive wast tot 2 keer zo snel en verbruikt tot 20% minder energie. Q-rator is een intelligent managementsysteem dat gebruikmaakt van data verzameld aan de hand gebruikersinteracties en verbetert efficiëntie. Laundry Recipe geeft het beste programma aan en Laundry Planner helpt bij het optimaliseren van je wasschema.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung WW80M642OPW
QuickDrive Wasmachine

QuickDrive: tot 2 keer zo snel wassen

QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot 2 keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.

Samsung QuickDrive Trommel

Wast tot 50% sneller op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het eCotton-programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% bij het wassen op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg), gebaseerd op Intertek-data.

Samsung Q-rator

AI-aangedreven wasassistent garandeert een perfect wasresultaat
Q-rator is een intelligent managementsysteem* dat gebruikmaakt van data verzameld aan de hand gebruikersinteracties** zodat de QuickDrive wasmachine efficiënter gebruikt kan worden. 'Laundry Recipe' geeft aan wat het beste wasprogramma is, 'Laundry Planner' helpt je bij het optimaliseren van je wasschema, en 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen.

Eenvoudige automatische dispenser

Auto Optimal-reiniging met automatische besturing
Auto Optimal Wash maakt gebruik van 4 soorten sensoren voor een optimaal wasresultaat zonder extra moeite. De sensoren stellen het gewicht van de was en de vuilgraad* vast en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een optimaal resultaat. De aanpasbare automatische dispenser kan ook gemakkelijker worden bijgevuld, zelfs met sterk vloeibare wasmiddelen.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw Samsung Quickdrive wasmachine bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Wat zit er in de doos?

Aanvoerslang 1,5 m
Afvoerslang 1,5 m
Handleiding