Naar boven

Smanos X500 GSM Alarmsysteem

Art.nr: Smanos X500
Beveilig huis of kantoor met de Smanos X500! Wordt direct op de hoogte gesteld via de App of SMS wanneer er iets aan de hand is en bedien je alarmsysteem overal ter wereld via je Smartphone App!
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Gemakkelijk en veilig met het Smanos X500 GSM Alarmsysteem
Het Smanos X500 alarmsysteem heeft als extra veiligheid dat wanneer de stroom uitvalt of je router (wifi) niet goed functioneerd je altijd nog via SMS melding krijgt wanneer er iets aan de hand is.
Het systeem bestaat uit een bedieningspaneel met touchscreen, diverse sensoren die je op verschillende plekken in je huis plaatst en RFID tags om eenvoudig het alarm uit te schakelen. 
Vooraf ingestelde telefoon nummers worden via een SIM kaart (niet meegeleverd) met beltegoed bijvoorbeeld op de hoogte gesteld, je kunt tevens het systeem gebruiken als extra telefoon en via de handsfree stand bellen indien nodig. 

Het systeem wordt geleverd met de volgende sensoren en accessoires:
  • PIR bewegingsmelder: Detecteert  bewegingen tot 8 meter ver en 110 graden breed.
  • 2x Deur-/raamcontacten: zodra ongewenst een deur of raam wordt geopend zal er een signaal naar het bedieningspaneel worden gestuurd.
  • 2x RFID-tag: Met deze tag kun je bij thuiskomst het alarm heel eenvoudig uitschakelen. 
  • 2x afstandsbediening
Het systeem is uit te breiden tot 50 sensoren, 50 RFID tags en 10 afstandsbedieningen.


Wereldwijd te bedienen & geen maandelijkse kosten
Of je nu op je werk bent of aan de andere kant van de wereld, met de gratis Smanos app voor iOS en Android bedien je het X500 alarmsysteem werkelijk overal. 
Je zit niet vast aan een abonnement of meldcentrale. De Simkaart dient u zelf aan te schaffen maar werkt al prima met bijvoorbeeld enkel een SIM +beltegoed.

Specificaties

Type: GSM Alarmsysteem 
Voeding: DC 12V 500mA 
Batterij: 3.7V 1200 mAh 18650 lithium 
868MHz (±75KHz) 
GSM frequentie
850 / 900 / 1800 / 1900Mhz 
Interne sirene: 95 dB

Video