Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. 4900
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500
Vogel’s DesignMount (NEXT 7345) Draaibare tv-beugel Vogel’s DesignMount (NEXT 7345) Draaibare tv-beugel Een unieke steun, gevormd door 45 jaar ervaring, deze Vogel's DesignMount is een keerpunt te noemen volgens het merk. Het glijdt moeiteloos van de ... 39900
Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2900

Ook voor een 49 inch Philips PUS8503 4K TV bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Philips 49PUS8503 Ultraslanke 4K UHD LED Android T
Philips PUS8503 Ultraslanke 4K UHD LED Android TV, P5 Perfect Picture Engine zorgt voor fantastisch beeld met diepte. High Dynamic Range Premium is een nieuwe videostandaard. Home entertainment wordt opnieuw gedefinieerd door de vooruitgang op het gebied van contrast en kleur.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Philips 49PUS8503
Ultraslanke 4K UHD LED Android TV
124 cm (49")

4K Ultra HD-LED TV
Quad Core, 16 GB
DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2

Philips P5-engine. Altijd perfect, ongeacht de bron.

De Philips P5 Perfect Picture Engine zorgt voor een beeld dat net zo fantastisch is als wat u graag kijkt. Details hebben meer diepte. Kleuren zijn levendig en huidtinten zien er natuurlijk uit. Contrast is zo helder dat u elk detail haast kun voelen. En bewegingen zijn zo vloeiend dat u de bal nooit uit het oog verliest, ongeacht hoe snel er wordt gespeeld.

Ambilight. De emotie spat van het scherm af.

Met Philips Ambilight krijgen films en games extra diepte. Uw muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. U krijgt perfect afgestemde sfeerverlichting en dus een extra reden om van uw TV te houden.

HDR Premium. Betere kleuren, diepte en dimensie

High Dynamic Range Premium is een nieuwe videostandaard. Home entertainment wordt opnieuw gedefinieerd door de vooruitgang op het gebied van contrast en kleur. Streel uw zintuigen met rijke, levendige scènes, zoals de regisseur het bedoelde. Het eindresultaat? Heldere beelden, beter contrast en nog rijkere kleuren, waardoor u meer details ziet dan ooit.

Google Play Store en de Philips App Gallery.

Nog meer voordelen. Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online. Nog meer voordelen.

Breed kleurengamma.

Meer kleuren. Levendiger beeld. Breed kleurengamma wat het standaard kleurengamma van 72% verhoogt tot 90% ~99%, voor levendiger en nog helderder kleuren. Het groenste groen, het blauwste blauw en het roodste rood, de uitgebreide kleurweergave capaciteiten van een 4K Ultra HD-TV brengen wat we zien dichter dan ooit bij een digitale bioscoop.

IPS Nano Color. Rijke kleuren.

Waar je ook zit.Van filmavonden tot de grote wedstrijd of gamen: IPS Nano Color-technologie zorgt voor levendige kleuren en een brede kijkhoek. Gelijkmatige deeltjes van nanometer formaat absorberen overtollig licht dat het scherm creëert. Rood blijft rood, groen gras ziet er groen uit en blauw is altijd blauw. Zelfs als u tot onder een hoek van 60 graden van de TV zit.

Google Assistant ingebouwd en 16 GB uitbreidbaar geheugen

Bedien uw Philips Android TV met uw stem. Wilt u gamen, Netflix kijken of content en apps zoeken in de Google Play Store? Vraag het uw televisie. U kunt ook alle met Google Assistant compatibele Smart Home-apparaten met uw stem bedienen, om op een filmavondje bijvoorbeeld de lampen te dimmen en de thermostaat in te stellen, zonder van de bank te komen.

Philips Triple Ring-technologie. Meer ruimte voor geluid

De verbeterde Triple Ring-technologie van Philips biedt betere beweging van de luidsprekers in onze subwoofers. En meer beweging betekent meer power! Zo geniet u van een sterk, rijk basgeluid, zelfs in een slanke Philips-TV.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Philips TV bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

49 Inch - 124CM
Ultra HD
LCD
Backlight - Edge-lit

Resolutie 3840x2160 (4K)
Beeldverhouding 16:9
Smart-tv
Smart-tv-besturingssysteem Google Android 7.0
Overige onlinecontent Webbrowser, YouTube

Tunertype - Analoog, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Video in Component Video, 4x HDMI
Hoogste HDMI-versie HDMI 2.0
HDMI opmerking HDCP ondersteuning op HDMI 1 en 2.
Verbinding (Audio) Audio (3,5mm), Audio Digitaal (S/PDIF)
Verbinding (Ethernet)Verbinding (Ethernet)
Verbinding (USB) 2x USB 2.0
Met WiFi 
Verbinding (wlan) 802.11a, 802.11ac, 802.11b, 802.11g, 802.11n
5GHz-ondersteuning

Hoogte 711,1mm
Hoogte (zonder voet) 664,9mm
Breedte 1,098m
Diepte 251,6mm
Diepte (zonder voet) 38,2mm
Gewicht 19,6kg

Philips 8503-serie PUS8503
Categorie Televisies
Merk Philips
Serie 8503-serie
EAN 8718863015230
SKU 49PUS8503/12