Naar boven
46900

Prijs per stuk, bij aantal het getal 2 invullen

Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995

Ook voor uw Q Acoustics 3050i luidsprekers Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Q Acoustics 3050i Vloerstaande luidsprekers Zwart
De Q 3050i-luidsprekers beschikken over een reeks unieke technologieën, waaronder HPE ™ en P2P ™, om ervoor te zorgen dat deze vloerstaande luidsprekers een werkelijk uitzonderlijk geluid leveren. Leverbaar in vier uitvoeringen. Te weten, Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black of Arctic White.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen
Zwart

Productinformatie

Q Acoustics 3050i Zwart

Vloerstaande luidsprekers

Vooruitstrevende technologie, buitengewone prestaties

De Q 3050i-luidsprekers beschikken over een reeks unieke technologieën, waaronder HPE ™ en P2P ™, om ervoor te zorgen dat deze vloerstaande luidsprekers een werkelijk uitzonderlijk geluid leveren.

HPE ™ Helmholtz Pressure Equalizer

HPE ™ (Helmholtz Pressure Equalizer) -technologie die is ontworpen om druk om te zetten in snelheid en de algehele druk in de luidsprekerbehuizing te verlagen, is toegepast op de Q 3050i om de resonantie van de kast te verminderen. Deze technologie is perfect voor grotere luidsprekers die de neiging hebben te resoneren op een favoriete frequentie.

Q Acoustics P2P ™

Q Acoustics P2P ™ versteviging in de 3000i-serie ondersteunt de delen van de behuizing die moeten worden verstijfd, waardoor de behuizingen uitzonderlijk stijf zijn, waardoor de focus van het stereobeeld wordt verbeterd en het geluidsbeeld nauwkeuriger wordt weergegeven dan in eerdere bereiken.

High frequency driver unit

Q 3050i tweeters zijn ontkoppeld van het scherm via een flexibel ophangsysteem. Trillingen van de woofer, die de prestaties van de tweeter kunnen belemmeren, worden geïsoleerd, waardoor de tweeter kan werken met sterk verminderde interferentie.

Perfecte balans

Welk 3000i-model u ook kiest, de conus is nauwkeurig gevormd uit geïmpregneerd en gecoat papier en gecombineerd met een nieuw ontwikkelde rubberen laag. De gecoate papier conus biedt de optimale balans tussen stijfheid en zelf demping, dit betekent dat hij kan accelereren zonder te buigen en zeer nauwkeurig kan stoppen zonder ongewenste resonanties.

Stijlvol

Q 3050i is voorzien van nieuwe uitvoeringen en biedt 4 eigentijdse uitvoeringen; Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black of Arctic White. Alle luidsprekers zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.

Plaatsing dicht tegen de wand

Deze vloerstaande luidspreker kan zeer dicht bij een achterwand worden geplaatst, zelfs wanneer banaanstekkers in plaats van schoppen of naakte draden worden gebruikt.

Over Q Acoustics

Q Acoustics is een gelauwerd hifi merk dat door experts in de audio-industrie is opgericht met als oogmerk het ontwikkelen van een succesvol luidsprekermerk. Sindsdien heeft Q Acoustics elk jaar werk gemaakt van innovatie en heeft het Hifi merk meermaals bekroonde producten ontwikkeld.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Q Acoustics luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Behuizingstype: 2-wegs reflex
Bass-eenheid: 2 x 165 mm (6.5 inch))
Treble-eenheid: 22 mm (0.9 in)
Frequentiebereik (+3 dB, -6 dB): 44 Hz - 30 kHz
Nominale impedantie: 6 Ω
Minimale impedantie: 4 Ω
Gevoeligheid (2,83 Vrms @ 1 m): 91 dB
Stereo versterker vermogen: 25 - 180 W
AV-ontvanger (2 kanalen aangedreven): 50 - 165 W
Crossover-frequentie: 2,5 kHz
Effectief volume: 32,4 L (1977 cu in)
Afmetingen B / H / D mm: 310 x 1020 x 310 mm (12,2 x 40,2 x 12,2 inch)
Breedte behuizing: 200 mm (7,9 in)
Gewicht (per luidspreker): 17,8 kg (39,2 lbs)

Wat zit er in de doos?

2 x 3050i Vloerstaande luidsprekers
2 x schuimruggen
2 x luidsprekerstabilisatoren
2 x luidsprekerroosters
1 x handleiding
1 x Handschoenen.
8 x luidsprekerpieken
4 x bevestigingsschroeven

Kijk ook eens naar