Naar boven

Ook voor uw 3060s zwarte subwoofer van Q Acoustics bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Q Acoustics 3060s Subwoofer Zwart
Q Acoustics 3060S is een subwoofer met een 200 millimeter driver en een krachtige 150 Watt versterker die aan de muur te monteren is met een optionele muurbeugel of op de vloer te plaatsen is met rubberen voetjes of de meegeleverde spikes. Deze slanke subwoofer Q 3060S is net zo krachtig als het mooie design.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

Q Acoustics 3060s Carbon Black

Subwoofer

Krachtige subwoofer

Q Acoustics 3060S is een subwoofer met een 200 millimeter driver en een krachtige 150 Watt versterker die aan de muur te monteren is met een optionele muurbeugel of op de vloer te plaatsen is met rubberen voetjes of de meegeleverde spikes.

Verborgen bedieningselementen

Alle bedieningselementen en aansluitingen zijn verborgen achter een magnetisch luik met een naar beneden gerichte poort voor het discreet wegwerken van de kabels.

Een zeer slanke subwoofer

De Q 3060S is een van de dunste subwoofers die er is, maar kan nog steeds elke nuance, bijvoorbeeld die van een akoestische contrabas, prachtig weergeven.

Vooruitstrevende technologie, buitengewone prestaties

U zult het met de Hifi specialisten van Apollo eens zijn. Gebruikmakend van de technologie uit de 3000i serie, is deze slanke subwoofer Q 3060S net zo krachtig als het mooie design. Met een driver van 200 mm en een krachtige 150 W-versterker kan de subwoofer een geronk produceren van een filmische explosie die elke verwachting overtreft.

Vier mooie uitvoeringen leverbaar

Het Q 3000i-assortiment is voorzien van mooie nieuwe uitvoeringen en biedt 4 eigentijdse afwerkingen; Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black of Arctic White.

Mooi van binnen, en van buiten

Alle uitvoeringen zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rondom elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters. De Q 3060S is een perfecte aanvulling op andere producten uit de 3000i serie maar kan ook worden gebruikt met uw bestaande thuisbioscoop opstelling om het geluid net die bas te geven die u wenst.

Naadloze plaatsing

Alle bedieningselementen en aansluitingen zijn verborgen achter een magnetisch luik met een naar beneden gerichte poort voor een afzonderlijke kabel doorvoer. De subwoofer kan aan de wand worden bevestigd met een optionele, speciale muurbeugel of op de vloer worden gemonteerd met rubberen voetjes of de meegeleverde spikes, waardoor plaatsing in de ruimte gegarandeerd draadloos is.

Video productpresentatie 3000i serie

Bekijk ook de uitgebreide video presentatie bij dit product van deze Q Acoustics 3000i serie. 

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Q Acoustics subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Q Acoustics producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

Bass-eenheid: 200 mm (8 in)
Frequentiebereik (+3 dB, -6 dB): 35 - 250 Hz
Versterkervermogen: 150 W Klasse D
Crossover-frequentie: 35 - 250 Hz (var)
Effective Volume: 10.6 L (647 cu in)
Afmetingen W / H / D mm: 480 x 300 x 150 mm (18,9 x 11,8 x 5,9 in)
Gewicht (per luidspreker): 8,5 kg (18,7 lbs)

Wat zit er in de doos?

1 x 3060s Active Subwoofer
4 x spikes
1 x netsnoer
1 x handleiding