Naar boven
Aanbevolen
B+W UV filter 77mm B+W UV filter 77mm B+W UV filter 77mm. B+W is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van filters voor fotografische toepassingen. 4995
Hoya HD UV Filter 77mm Hoya HD UV Filter 77mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 10495

Canon EF 24-105mm F/4.0 L IS II USM

Art.nr: Canon EF 24-105mm F/4.0 L IS II USM
De nieuwe Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM is een standaardzoomlens die net dat beetje verder gaat, of u nu fotografeert of filmt, deze lens is ideaal voor het vastleggen van uitzonderlijke beeldkwaliteit, en is daarnaast licht in gewicht.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

ProductinformatieDe Canon 24-105L IS II USM heeft gespecialiseerde lenselementen welke zorgen voor een hoge beeldkwaliteit in het volledige zoombereik door zichtbare vertekening te minimaliseren. De geïntegreerde geavanceerde Air Sphere Coating beschermt tegen overstraling en reflecties wanneer je fotografeert in omgevingen met onvoorspelbaar natuurlijk licht.

Wissel snel tussen groothoek-, standaard- en telebrandpunten terwijl het grootste diafragma van f/4 behouden blijft.

Image Stabilizer gaat bewegingsonscherpte tegen, zodat je kunt werken met sluitertijden die tot wel 4 stops langer zijn dan normaal.

De Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM is even goed te gebruiken voor video-opnamen als voor fotografie en biedt brandpuntsafstanden in een compact pakket die voor een scala aan onderwerpen geschikt zijn. De geavanceerde autofocus zorgt voor snelle, professionele en bijna geluidloze scherpstelovergangen en vloeiende focus tracking, met mogelijkheid voor handmatige aanpassing.

De Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM heeft het nieuwe uiterlijk van de lenzen van de L-serie. Deze robuuste constructie is gebouwd voor intensief professioneel gebruik en heeft een grote bestendigheid tegen schokken en trillingen, deze vervangt de EF 24-105mm f/4L IS USM en zal de nieuwe standaardlens worden voor vele professionele en enthousiaste fotografen.

Het optische ontwerp van de EF 24-105mm f/4L IS II USM is een update van de vorige versie en biedt een verbeterde resolutie en beeldvullende scherpte in het volledige zoombereik.

Een nieuw ontworpen Image Stabilizer-unit geeft het effect van een sluitertijd van 4 stops sneller, vergeleken met de 2,5 stops van de EF 24-105mm f/4L IS USM.

Specificaties

  • Brandpuntafstand: 24-70mm
  • 12/15 groepen/elementen
  • Diafragmabladen: 9
  • Maximaal diafragma: f/4.0
  • Minimaal diafragma: f/22
  • Scherpstelling: Automatisch en handmatig
  • Minimale scherpstelafstand: 38cm
  • Optsiche zoom: 2.9 x
  • Vergrotingsfactor: 0.23 x