Naar boven

Ook voor uw 3090Ci Center luidspreker Walnoot van Q Acoustics bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Q Acoustics 3090Ci Center luidspreker Walnoot
Q Acoustics 3090Ci is een center speaker welke het hart vormt van elk cinema systeem. Met 3090Ci wordt een helder, duidelijk en uitgebalanceerd geluid weergegeven. De center luidspreker kan op een plank of in een kast worden geplaatst op de bijbehorende voetjes of aan de muur worden gemonteerd met behulp van optionele beugels.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Walnoot

Productinformatie

Q Acoustics 3090Ci Walnut

Center speaker

Het hart van uw Home Cinema systeem

Q Acoustics 3090Ci is een center speaker welke het hart vormt van elk cinema systeem. Met 3090Ci wordt een helder, duidelijk en uitgebalanceerd geluid weergegeven. De center speaker is voorzien van dubbele 100 millimeter (4 ") en 22 millimeter (0,9") precisie-drivers. De center luidspreker kan op een plank of in een kast worden geplaatst op de bijbehorende voorgemonteerde rubberen voetjes of aan de muur worden gemonteerd met behulp van optionele beugels.

Elk detail op zijn best

De Q 3090Ci beschikt over de beste precisie drivers voor de ultieme filmervaring. U hoort elk detail op zijn best. De Q 3090Ci bevat dezelfde technologie als de rest van de 3000i-serie, inclusief P2P-bracing en de nieuwste hoge frequentie drivers, waardoor de speaker perfect bij de rest van de serie past.

Dynamisch en gedetailleerd

Met de nieuwe hoge frequentie driver unit profiteert de Q 3090Ci van een ontkoppelde tweeter die ervoor zorgt dat eventuele trillingen van de woofer die de prestaties van de tweeter kunnen beïnvloeden, worden geïsoleerd. Hierdoor kan de tweeter werken met aanzienlijk minder interferentie. Dit resulteert in een zuiver geluid. Verder is de Q 3090Ci voorzien van een geheel nieuwe midden/bas-aandrijving met een nauwkeurig gevormde conus van geïmpregneerd en gecoat papier. Dit gecombineerd met een nieuw ontwikkelde rubberen laag draagt ook bij aan de bestrijding van ongewenste resonanties.

Flexibele positionering

De 3090Ci heeft dezelfde breedte als de meeste versterkers en AV-receivers, zodat deze fraai passen in de speciale meubels die zijn ontworpen om ze te huisvesten. De conventionele uitsparingen voor het aansluitpaneel zijn verwijderd.

Fraaie afwerking

De Q Acoustics 3090Ci uit de 3000i-serie is verkrijgbaar in vier standaard afwerkingen; Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black of Arctic White. Alle zijn afgewerkt met een stijlvolle chromen rand rond elke driver en is voorzien van magnetische luidsprekerroosters.

Video productpresentatie 3000i serie

Bekijk ook de uitgebreide video presentatie bij dit product van deze Q Acoustics 3000i serie. 

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Q Acoustics producten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

Behuizingstype: 2-wegs reflex
Bass-eenheid: 2 x 100 mm (4 inch)
Treble-eenheid: 22 mm (0.9 in)
Frequentiebereik (+3 dB, -6 dB): 75 Hz - 30 kHz
Gemiddelde impedantie: 6 Ω
Minimale impedantie: 4 Ω
Gevoeligheid (2,83 Vrms @ 1 m): 89 dB
Stereo versterker vermogen: 25 - 100 W
AV-ontvanger (2 kanalen aangedreven): 50 - 165 W
Crossover-frequentie: 2,7 kHz
Effectief volume: 6,6 L (403 cu in)
Afmetingen B / H / D mm: 430 x 152 x 216 mm (16,9 x 6,0 x 8,5 inch)
Gewicht (per luidspreker): 6 kg (13,2 lbs)

Wat zit er in de doos?

1 x 3090Ci middenluidspreker
1 x luidsprekerroosters
2 x schuimruggen
1 x handleiding
1 x Handschoenen

Kijk ook eens naar

Video