Naar boven

Sony HT-ZF9 Dolby Atmos Soundbar

Art.nr: Sony HT-ZF9 Soundbar
Dankzij de aanwezigheid van Bluetooth en Chromecast kun je ook heel eenvoudig muziek naar de HT-ZF9 Dolby Atmos soundbar streamen
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De Sony HT-ZF9 is een 3.1-kanaals soundbar inclusief draadloze subwoofer,

De Sony HT-ZF9 soundbar geeft een 7.1.2 ervaring en heeft ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X, hierdoor geniet je van een 3D-Surround Sound waardoor het geluid vanuit elke richting lijkt te komen. Van voor, van achter en zelfs van bovenaf.

De Vertical Surround-techniek die Sony heeft toegepast zorgt voor deze beleving. De meegeleverde subwoofer zorgt voor diepe bastonen. Verbind de Sony SA-Z9R surroundkit en geniet van een echte surroundervaring. Daarnaast stream je via wifi of bluetooth eenvoudig muziek naar soundbar.

Vertical Surround Engine
Geniet dankzij de nieuwste Sound-technologie van Sony, de Vertical Surround Engine, van alles wat je bekijkt in maximaal 7.1.2-kanaals geluid. Het systeem ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X. De drie voorste speakers van de Sony HT-ZF9 zorgen ervoor dat het geluid 'verticaal' voortgebracht wordt, waardoor het lijkt alsof het geluid je van alle kanten benadert. Dankzij DSEE HX word je muziek opgeschaald naar een hoge resolutie audiokwaliteit.

Wireless streaming
Maak draadloos verbinding met de Sony HT-ZF9 via ingebouwde wifi, of stream eenvoudig je favoriete nummers draadloos via bluetooth. Ook Chromecast is ingebouwd voor streaming via je smartphone. Maak gebruik van de Sony | Music Center applicatie om meerdere multiroom speakers van Sony met elkaar te groeperen. Hierdoor wordt het mogelijk om muziek door je hele huis heen te streamen. 

Instelling voor elk geluid
De Sony HT-ZF9 beschikt daarnaast over de perfecte instelling voor elk geluid. De meegeleverde afstandsbediening is voorzien van vijf knoppen met op elke knop een directe toets per geluidsmodus. Zo heb je de keuze welke modus het beste past bij het entertainment. Voor films activeer je de Home Theatre-modus, voor games de gamemodus, voor sport de sportmodus, voor muziek de muziekmodus en ervaar heldere dialogen via de nieuwsmodus.