Naar boven
114900 87500
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Forest Optilink 1.50 Audioquest Forest Optilink 1.50 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 5900
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Forest Optilink 0.75 Audioquest Forest Optilink 0.75 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 4900

Ook voor uw Titanium RX-A880 AV Receiver van Yamaha bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Yamaha RX-A880 7.2 Aventage AV Receiver Titanium
7,2 kanaals Yamaha Receiver met o.a. Ingebouwde Wi-fi, DAB+, virtual speaker technology ondersteunt Dolby Atmos, DTS:X, MusicCast en alle streamingdiensten.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Dit betreft ons DEMO MODEL

Yamaha RX-A880 7.2 Aventage AV Surround Receiver

Ontdek elke dimensie

Dolby Atmos® en DTS:X™

Compatibel met deze geweldige geluidstechnologie, die van iets gewoons iets bijzonders maakt. Deze technologie staat garant voor een rijk en realistisch surroundgeluid, waarbij elk geluidje met de grootste nauwkeurigheid in de ruimte wordt gepositioneerd, zelfs geluid dat over je hoofd heen gaat. Ervaar de meest realistische beweging in je films, gewoon in jouw eigen thuisbioscoop.

Laat je omringen door geluid

CINEMA DSP 3D

Deze unieke, door Yamaha zelf ontwikkelde geluidstechnologie is het resultaat van geluidsmetingen en digitale signaalverwerking. Yamaha heeft metingen gedaan en gegevens verzameld in beroemde concertzalen en clubs over de hele wereld en daarbij handig gebruikgemaakt van zijn enorme ervaring met concertzalen, omroepinstallaties en mixingtechnologie. Door deze schat aan kennis toe te passen in speciale LSI-devices is het nu mogelijk om de sfeer van die concertzalen te reproduceren met apparatuur voor bij je thuis. Ervaar het verbluffende realisme van films, echt zoals in de bioscoop.

Optimale geluidskwaliteit

Anti Resonantie Technologie Wedge

De Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge is een vijfde voetje in het midden van het apparaat. Dit voetje zorgt ervoor dat trillingen van de voeding, transistors en heatsinks worden gedempt, net als trillingen die mogelijk worden veroorzaakt door het geluid uit de luidsprekers. Dit alles resulteert in een bijzonder dynamische en uiterst nauwkeurige geluidsweergave.

Professionele klankoptimalisatie

YPAO-R.S.C.- klankoptimalisatie met meerpuntsmeting

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) analyseert de akoestiek van de ruimte en meet de verschillende luidsprekerkarakteristieken. Op basis daarvan worden de audioparameters zo aangepast dat je een optimaal geluid krijgt op acht verschillende luisterposities. Reflected Sound Control corrigeert vroege reflecties om geluid van studiokwaliteit mogelijk te maken. DSP Effect Normalisation past de CINEMA DSP-parameters aan op basis van het geluid dat wordt weerkaatst. Het is alsof je je systeem laat kalibreren door een professionele installateur, die alles in het werk stelt om een ideale luisteromgeving te creëren met perfect gebalanceerd geluid, ook in grotere ruimtes.

Optimale prestaties

Hoogwaardige onderdelen

Yamaha AV-receivers hebben volledig gescheiden versterkers om zo min mogelijk vervorming te creëren. Het analoge deel en het digitale deel worden los van elkaar aangestuurd. Deze uiterst krachtige apparaten beschikken over 384 kHz/32-bits DAC’s, ook met onafhankelijke voeding, om alle audio van je hogeresolutiebronnen weer te geven zonder ruis. Voor de volumeregeling gebruiken we een nieuwe hoogwaardige chip en grote koelblokken zorgen ervoor dat trillingen worden onderdrukt. Deze AV-receivers zijn tot op het allerkleinste detail ontworpen om de hoogst mogelijke geluidskwaliteit neer te zetten.

Makkelijk te plaatsen waar je wilt

Draadloze surround speakers

Combineer deze AV-receiver met de MusicCast 50 of MusicCast 20 draadloze streaming speaker en ervaar hoe makkelijk het is om een thuisbioscoop te creëren met draadloze achterspeakers. Een opgeruimde installatie voor een schitterend, realistisch geluid.

Multiroom Audio

MusicCast

MusicCast maakt multiroom audio heel eenvoudig. Sluit al je MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel heel eenvoudig al je audio overal in huis. Download de gratis MusicCast-app om kennis te maken met MusicCast (demomodus).

Een wereld van muziek

Streamingdiensten

Ontdek een wereld van muziek via de ingebouwde streamingdiensten*. Synchroniseer de afspeellijsten en nummers van je smartphone of computer met de RX-A880. Streamingdiensten maken het supereenvoudig om je favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

Het realisme van 9-kanaals geluid

Virtual Speaker Technology

De Virtual Presence Speaker-functie gebruikt CINEMA DSP 3D om met de center en surround speakers hoorbare informatie te creëren op de plaats waar normaal gesproken de aanwezigheidsluidsprekers (voor de hoogte) worden geïnstalleerd. Dit model is tevens voorzien van Virtual Surround Back Speaker-functie. Zelfs zonder surround speakers achteraan krijg je een natuurlijkere surround sound dankzij CINEMA DSP 3D-weergave, het virtuele equivalent van maximaal 9.1-kanaals surround sound, zelfs met een 5.1-speakeropstelling.

Simpelweg genieten

Twee HDMI-uitgangen / Phono

Met zijn twee HDMI-uitgangen kan de RX-A880 tegelijk worden aangesloten op een tv en een lcd-projector. Zo kun je makkelijk tv kijken én makkelijk een filmpje starten op je projector, zonder dat je kabels hoeft te verwisselen. De ingebouwde HDMI-functionaliteit ondersteunt de meest recente specificaties (HDR (Dolby Vision en Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-passthrough, 4K-upscaling, enzovoort). Deze AV-receiver heeft ook een phono-ingang waarop je een platenspeler kunt aansluiten. Geniet van je hele vinylcollectie.

Enhanced Home Theatre Sound

7.2-kanaals voorversterkeruitgangen

Je kunt op deze AV-receiver een externe (geïntegreerde) versterker aansluiten om nog beter geluid uit je luidsprekers te krijgen. Gebruik bijvoorbeeld voor je o zo belangrijke frontspeakers een aparte versterker. Je hebt dus alle flexibiliteit om een thuisbioscoop te creëren waarin de nadruk ligt op de allerbeste geluidskwaliteit.

Digitale radio

DAB/DAB+-tuner

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting en bestaat in de vorm DAB en de verbeterde variant DAB+. Veel radiostations zenden uit in deze technologie en bieden daardoor een hoge geluidskwaliteit. Andere voordelen: automatische selectie van de beschikbare stations op basis van een handige lijst en een praktisch informatiedisplay waarop je de zendernaam en het muziekgenre kunt zien.

Babbelen met Alexa

Alexa op MusicCast

“Alexa, ask MusicCast to play Favourite 1 in the kitchen.” Spraakbediening via Alexa is ingebouwd. Voortaan hoef je het alleen maar te vragen. De RX-A880 is volledig compatibel met de diverse Amazon-apparaten voor spraakbediening. Welkom in het ‘smart home’ anno nu. * De beschikbaarheid van spraakbediening via Amazon Alexa verschilt per regio.

Eenvoudige installatie

Een app voor makkelijke installatie

Deze speciale AV Setup Guide-app legt precies uit hoe je alle kabels aansluit tussen je AV-receiver en bronapparaten. Verder word je geholpen bij diverse instellingen, bijvoorbeeld voor je luidsprekers, tv, bronapparaten en versterker.

20% energiezuiniger

Ecostand

Met ingeschakelde ecostand ligt het stroomverbruik circa 20 procent* lager, dankzij het geavanceerde energiebesparende ontwerp. *Vergeleken met het stroomverbruik bij uitgeschakelde ecostand (meting Yamaha).

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Yamaha Receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

7.2-kanaals AVENTAGE-model met verbeterde geluidskwaliteit, hoog vermogen en uitzonderlijke functionaliteit.
Krachtige 7-kanaals surround sound
--- 100 W per kanaal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2 aangestuurde kanalen)
--- 160 W per kanaal (4 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1 aangestuurd kanaal)
--- 160 W per kanaal (8 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1 aangestuurd kanaal)
Mogelijkheid om één of meer draadloze surround speakers* toe te voegen (*MusicCast 20 of MusicCast 50)
YPAO™-R.S.C.-klankoptimalisatie met meerpuntsmeting
Compatibel met spraakbediening via Amazon Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge
Aluminium frontpaneel
MusicCast-multiroom-technologie
Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
HDMI® (7 in/2 uit) met Dolby Vision™ en Hybrid Log-Gamma
Phono-ingang voor het afspelen van vinyl

Kijk ook eens naar

Video