Naar boven

Apple Homepod Wit

Art.nr: Apple Homepod Wit
De Apple Homepod kunt u nu naast uw televisie, op de vensterbank of in de hoek van uw huiskamer plaatst. De gadget is slim genoeg om het geluid in alle gevallen te optimaliseren en de ruimte ten volle te benutten.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Apple HomePod is de eerste slimme speaker van de Amerikaanse producent Apple.

De witte HomePod van Apple heeft een zilverwitte afwerking, met aan de zijkanten een mooi afwerking, aan de bovenkant is het aanraakgevoelige bedieningspaneel te vinden, waarmee u het volume kunt regelen. Als Siri de spraakassistent geactiveerd wordt is daarvan ook een animatie te zien.

Siri helpt u;
De Homepod draadloze speaker van Apple ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog eens erg slim. Zo kunt u bijvoorbeeld uw favoriete muziek af laten spelen door dit aan Siri te vragen, maar u kunt ook vragen naar het weer, sportuitslagen of even een berichtje laten sturen via uw verbonden iPhone.

Optimaal geluid in elke ruimte van je huis;
De HomePod bevat één grote woofer, maar ook nog eens zeven tweeters, wat zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit. Daarnaast zijn er zes microfoons aanwezig en met behulp van de ‘spatial awareness’-techniek wordt het geluid geoptimaliseerd voor elke ruimte. Deze innovatieve speaker weet zo waar hij het geluid heen moet sturen. Het maakt dus niet uit of u de HomePod in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor gebruikt, deze past zich naadloos aan. Als u gebruiker bent van Apple Music kunt u ook muziek afspelen van deze dienst, kwestie van Siri activeren en noemen op welke artiest u wilt horen.

Werkt met HomeKit van Apple
HomeKit is het eigen smart home-platform van Apple en de HomePod werkt hier naadloos mee. Zodoende is het mogelijk om verschillende soorten apparatuur aan te sturen via uw stem. Hierbij kunt u denken aan onder andere beveiligingscamera’s, thermostaten of verlichting. HomeKit werkt onder andere met verschillende soorten ledlampen van Ikea, handig!

Hoe werkt de Apple HomePod?
Het gebruik van de HomePod is heel eenvoudig. Uw iPhone heeft een wifi-verbinding nodig en vervolgens houd u uw toestel naast de Apple HomePod. Hierbij is het handig dat u de app 'Woning' (of 'Home' voor de Engelse gebruikers), al geïnstalleerd hebt op uw telefoon. In een paar klikken is de draadloze HomePod geconfigureerd en kunt u deze gebruiken. De HomePod heeft een geïntegreerde stroomkabel.

Let op;
Siri op de HomePod White werkt alleen in het Engels. De Apple HomePod is in slechts enkele landen verkrijgbaar, mede daardoor worden niet alle talen ondersteund op dit moment.
De Homepod krijgt in de toekomst een update met ondersteuning voor de Nederlandse taal.
Spotify en andere streaming diensten kunnen uitlsuitend via Airplay naar de Homepod worden gestreamed

Kamernamen, lampen maar ook Nederlandse artiesten werken goed net als Nederlandse afspeellijsten.

Specificaties

Audio bronnen;
Apple Music1
iTunes-muziek aankopen
iCloud-muziekbibliotheek met abonnement op Apple Music of iTunes Match
Beats 1 live radio
Beats 1 live-afleveringen op aanvraag
Apple-podcasts
Breng andere inhoud over via AirPlay naar de HomePod van iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en Mac

audio formats
HE-AAC (V1), AAC (16 tot 320 kbps), beschermde AAC (van de iTunes Store), MP3 (16 tot 320 kbps), MP3 VBR, Apple Lossless, AIFF, WAV en FLAC2

Touch-interface
+ of - tikken of houden om het volume aan te passen
Raak aan voor Siri
tik om muziek te spelen / pauzeren of Siri
tik twee keer om over te slaan
tik drie keer voor het vorige nummer

Systeemvereisten
iPhone 5s of later, iPad Pro, iPad (vijfde generatie of hoger), iPad Air of nieuwer, iPad mini 2 of hoger, of iPod touch (6e generatie) met iOS 11.4 of hoger
802.11 draadloze internettoegang
Apple Music-abonnement op alle muziekfuncties1


Apple Music vereist een abonnement.
Inhoud wordt gestreamd van iPhone naar HomePod met AirPlay. Het kan worden getranscodeerd naar een lossy-formaat voor streaming.