Naar boven
189900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Forest Optilink 1.50 Audioquest Forest Optilink 1.50 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 5900
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 4995

Ook voor uw RX-A2080 Zwarte AV Receiver van Yamaha bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Yamaha Aventage RX-A2080 Zwart
Yamaha RX-A2080 is een 9.2-kanaals receiver in de Aventage-serie en dit model kan zelfs worden uitgebreid naar een 11-kanaals opstelling met twee MusicCast-luidsprekers. Het beschikt over zeven HDMI-ingangen en drie HDMI- uitgangen, waarvan er één toegewezen kan worden aan een tweede zone voor audio en video.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Yamaha Aventage RX-A2080 Zwart 

Uit te breiden van 9.2 naar 11.2

De Yamaha Aventage RX-A2080 is de eerste 9.2-kanaals receiver in de Aventage-serie en dit model kan zelfs worden uitgebreid naar een 11-kanaals opstelling met twee MusicCast-luidsprekers.

Zeven HDMI ingangen

De receiver is beschikt over zeven HDMI-ingangen en drie HDMI- uitgangen, waarvan er één toegewezen kan worden aan een tweede zone voor audio en video.

YPAO Reflected Sound Control-systeem

Bovendien beschikt deze over het uitgebreidere YPAO Reflected Sound Control-systeem en diverse hoogwaardige componenten, waaronder een SABRE 9007S Premier DAC, grote transformatoren en een passieve koeling.

4K Ultra HD

De RX-A2080 is voorzien van de HDMI 2.0-standaard en kan content in 4k Ultra HD met 60Hz en de BT.2020-kleurruimte verwerken, tevens is er ondersteuning voor HDR in de vorm van HDR10, HLG (Hybrid Log Gamma) en Dolby Vision.

Dolby Atmos en DTS-X met CINEMA DSP HD3 ondersteuning

Daarnaast ondersteunt deze AV-receiver Dolby Atmos en DTS-X met CINEMA DSP HD3, voor een superieure sound experience. Er is toegang tot streamingdiensten als Spotify, Deezer en Tidal, via WiFi of Bluetooth.


MusicCast & DAB+

Dankzij de integratie van MusicCast kan de receiver onderdeel worden van een multiroomnetwerk. Bovendien is de RX-A2080 uitgerust met een digitale DAB/DAB+ ontvanger, en is Amazon Alexa geïntegreerd waardoor het model middels spraak te bedienen zijn.

Surround AI

Ook is de RX-A2080 uitgerust met ‘Surround AI’ waardoor de audiocontent in realtime geanalyseerd wordt en de weergave hieraan aanpast, dit resulteert in de perfecte stereo- of surround ervaring. De nieuwe Yamaha Aventage RX-A2080 heeft een strak en opgeruimd design, met een elegant aluminium frontpaneel.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Yamaha Receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

Krachtige 9-kanaals surround sound
140 W per kanaal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2 aangestuurde kanalen)
220 W per kanaal (8 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1 aangestuurd kanaal)
220 W per kanaal (4 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1 aangestuurd kanaal)
Surround:AI optimaliseert automatisch het surroundeffect, in realtime
Dolby Atmos® en DTS:X™ met CINEMA DSP HD3
YPAO™-R.S.C. met 3D, meerpuntsmeting en precisie-EQ
Mogelijkheid om één of meer draadloze surround speakers* toe te voegen (*MusicCast 20 of MusicCast 50)
Compatibel met spraakbediening via Amazon Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
Extra stijve constructie met Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge 
Hoogwaardige onderdelen voor optimale prestaties
Professionele kwaliteit digitale audio met ESS DAC
MusicCast-multiroom-technologie
Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
HDMI® (7 in/3 uit) met Dolby Vision™ en Hybrid Log-Gamma
Phono-ingang voor het afspelen van vinyl

Kijk ook eens naar

Video