Naar boven
Aanbevolen
Yamaha MusicCast 20 Zwart Yamaha MusicCast 20 Zwart Yamaha MusicCast 20 biedt veelzijdig luisterplezier. Te gebruiken als losse luidspreker, samen met een ander exemplaar of als surround speaker met ... 19900
Yamaha MusicCast 50 Draadloze Luidspreker Zwart Yamaha MusicCast 50 Draadloze Luidspreker Zwart Yamaha MusicCast 50 is geschikt voor High-Res audio en kan met 2 stuks een stereopaar vormen. Het is gemaakt voor kamervullend geluid dat u nooit z... 42500

Ook voor uw Yamaha MusicCast BAR 40 bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Yamaha MusicCast BAR 40
Breng uw thuisbioscoop ervaring naar nieuwe hoogten met geluid dat van bovenaf komt en overal om je heen. MusicCast BAR 40 beschikt over DTS Virtual: X ™. Sluit het op uw eigen manier aan. Via Bluetooth®, AirPlay®, Wi-Fi, Optical en HDMI®.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen

Productinformatie

Yamaha MusicCast BAR 40 

Overal om uw heen

Breng je thuisbioscoop ervaring naar nieuwe hoogten met geluid dat van bovenaf komt en overal om je heen. De MusicCast BAR 40 beschikt over DTS Virtual: X ™ - het onderdompelen van het publiek in opwindend 3D-surroundgeluid uit een enkele bar-oplossing.

Draadloze sub en surrounds.

Neem films en muziek naar een ander niveau met een draadloze subwoofer of surround sound-luidsprekers (afzonderlijk verkrijgbaar).

Stemmen en dialoog naar de voorgrond

Duidelijke voice modi brengen het geluid van vertelling en dialoog op de voorgrond, terwijl de algehele geluidskwaliteit intact blijft. Films, tv-shows, sportcommentaar, nieuwscasts - allemaal meteen duidelijker en hoorbaarder.

Minimalistisch ontwerp

Het klinkt net zo goed als het eruit ziet
Het ideale surround sound-systeem voor mensen met beperkte ruimte, de MusicCast BAR 40 levert meerkanaals audio in een elegant, ruimtebesparend ontwerp. Het slanke profiel maakt een discrete plaatsing mogelijk voor televisies met flat panel zonder het scherm te verdoezelen.

Op de muur

De soundbars van Yamaha verbeteren niet alleen de geluidservaring van het kijken van films thuis, maar zijn ook ontworpen om discreet in de kamer te worden geplaatst en vormen een aanvulling op moderne televisies. En, het interieur. De mogelijkheid om de MusicCast BAR 40 aan de wand te bevestigen, garandeert een naadloze installatie en integratie met bestaande meubels.

Aansluiten

Sluit hem op uw eigen manier aan. Via Bluetooth®, AirPlay®, Wi-Fi, Optical en HDMI®.

Een wereld van muziek

Verken een wereld vol muziek met muziek streaming services. Door uw afspeellijsten en favoriete nummers van uw smartphone of computer te synchroniseren met de MusicCast BAR 40, maken muziek streaming-services het onmogelijk om naar uw favorieten te luisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

Multi-room Audio

Sluit alle MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel audio door het hele huis. Neem MusicCast voor een proefrit door de gratis MusicCast-app te downloaden en demomodus te gebruiken.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Yamaha Soundbar bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

Verbeter uw thuisbioscoopervaring met opwindend DTS Virtual: X ™ surround-geluid. De MusicCast BAR 40 ondersteunt de nieuwste 4K Ultra HD-tv's en biedt een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth® en HDMI®, evenals ingebouwde muziekstreamingservices en MusicCast-functionaliteit voor meerdere kamers.

3D-surroundgeluid met DTS Virtual: X
Clear Voice-modus maakt filmdialoog opvalt en gemakkelijker te horen
Compatibiliteit met Alexa spraakbesturing (Beschikbaarheid verschilt per regio)
Ingebouwde muziekstreaming-services
MusicCast multi-room-technologie
Mogelijkheid om draadloze surround sound luidspreker / optioneel toe te voegen > MusicCast 20 of MusicCast 50
Mogelijkheid om een ​​draadloze subwoofer optioneel toe te voegen > MusicCast SUB 100
Audio met hoge resolutie
HDMI (ARC), optisch, aux-ingang, Ethernet-connectiviteit

Kijk ook eens naar