Naar boven
26500

Prijs per stuk

Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Norstone B150 speakerkabel Norstone B150 speakerkabel 1,5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone W150 Norstone W150 1,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495

Ook voor uw Zwarte Bowers & Wilkins 607 luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Bowers & Wilkins 607 Luidspreker Zwart
Een volwaardige hifi luidspreker mede dankzij de 5-inch Continuum Cone-basedriver. Deze speaker transformeert de ruimte en vult de ruimte volledig met het echte Bowers & Wilkins-geluid. Ondanks het formaat heeft het een groot basbereik.
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart

Productinformatie

Bowers  & Wilkins
600 Serie

Bowers & Wilkins 607
Zwarte Luidspreker

Het  Britse  audiomerk  Bowers & Wilkins heeft de vernieuwde 600 Serie geintroduceerd. De zesde reeks audioproducten van de 600 Serie levert adembenemende geluidsprestaties en hoogwaardige kwaliteit door vooruitstrevende technologie en design.

De 600 serie

Deze Bowers & Wilkins 600 Serie bestaat uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers.

‘’De 600 Serie is de perfecte instap in de Bowers & Wilkins hifi-audio-ervaring. John Bowers’ missie om de beste geluidskwaliteit te leveren en nieuwe standaarden in audio prestaties  te creëren komt goed tot uitdrukking in deze nieuwe reeks.", aldus Richard Campbell (Chief Revenue Officer bij Bowers & Wilkins).

607 luidspreker

Ondanks het formaat heeft Bowers & Wilkins 607 een zeer groot basbereik en is het zonder enige twijfel een volwaardige hifi luidspreker, mede dankzij de 5-inch Continuum Cone-basedriver.

De 607 boekenplankluidspreker uit de nieuwe 600-serie van Bowers & Wilkins transformeert de ruimte met verfijnd geluid. De kleinste stereoluidspreker uit de serie kan heel goed een kamer vullen met het echte Bowers & Wilkins-geluid.

Continuum  Cone-driver

De  verbeterde  kwaliteit van  de nieuwe 600 Serie komt naar voren door de  integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in de veel geprezen Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins. Zoals aangegeven, deze nieuwe reeks is uitgerust met het gepatenteerde Continuum materiaal, voor een ongekende transparantie en precisie in het middenbereik.

Decoupled  Double Dome Tweeter-technologie

De nieuwe 600 Serie  biedt een vernieuwde versie van de Decoupled  Double Dome Tweeter-technologie. Door deze technologie te combineren  met de nieuwe Continuum drivers levert  de 600 Series ongekende muziekprestaties voor een betaalbare prijs.

Leverbare uitvoeringen

De nieuwe reeks is beschikbaar in Matte Black en Satin White.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Geen enkel probleem voor Apollo. Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Bowers & Wilkins luidsprekers bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Bowers & Wilkins producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel in het gezellige Almere aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Type luidspreker Boekenplank, stand
Frequentie bereik 40-33000 Hz
Gevoeligheid 84dB
Aanbevolen vermogen 30-100 Watt
Impedantie 8 ohm
Aantal speakerunits 2
Afmetingen (H x B x D) 300 x 165 x 207mm
Gewicht 4,65kg
De getoonde stands zijn optioneel leverbaar
Leverbaar in de kleuren Zwart en Wit

Wat zit er in de doos?

Grille(s)
Handleiding
Jumpers
Product
Rubber dopjes

Kijk ook eens naar