Naar boven
79900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 695
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825

Ook voor uw Zwarte Bowers & Wilkins 603 luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Bowers & Wilkins 603 Luidspreker Zwart
Deze vloerstaande luidspreker is voorzien van technieken afkomstig uit luxere series van dit Britse merk. Ondanks de prijsklasse van deze speaker, gaat het zijn klasse voorbij dankzij bewezen technieken en jaren van onderzoek.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie


600 Serie

Bowers & Wilkins 603
Zwarte Luidspreker

Het  Britse  audiomerk  Bowers & Wilkins heeft de vernieuwde 600 Serie geintroduceerd. De zesde reeks audioproducten van de 600 Serie levert adembenemende geluidsprestaties en hoogwaardige kwaliteit door vooruitstrevende technologie en design.

De 600 serie

Deze Bowers & Wilkins 600 Serie bestaat uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers.

‘’De 600 Serie is de perfecte instap in de Bowers & Wilkins hifi-audio-ervaring. John Bowers’ missie om de beste geluidskwaliteit te leveren en nieuwe standaarden in audio prestaties  te creëren komt goed tot uitdrukking in deze nieuwe reeks.", aldus Richard Campbell (Chief Revenue Officer bij Bowers & Wilkins).

Bowers & Wilkins 603 luidspreker, vlaggenschip uit de nieuwe 600 Serie

Een heldere en innemende weergave

Deze B & W vloerstaande luidspreker is voorzien van technieken die afkomstig zijn uit de luxere series van het Britse merk, wat terugkomt in de heldere, innemende weergave die deze luidspreker biedt.

Zijn klasse voorbij

Bowers & Wilkins 603 luidspreker zal niet misstaan in uw huiskamer of luisterruimte. Ondanks de vriendelijke prijsklasse waarin deze B&W luidspreker zich bevindt, gaat hij zijn klasse voorbij dankzij bewezen technieken en jaren van onderzoek.

Een mooie diepe laagweergave

Deze B&W 603 bevat twee lichtgewicht bas drivers voor snelle en diepe laagweergave. Een middentoner die is opgebouwd met de Continuum Cone technologie zorgt voor vloeiende instrumenten en stemmen. Deze luidsprekertechniek uit de eigen B&W stal zorgt er namelijk voor dat vervormingen tot een minimum beperkt worden, wat de weergave vanuit de Bowers & Wilkins 603 luidspreker sterk verbeterd ten opzichte van voorgaande modellen.

Continuum  Cone-driver

De  verbeterde  kwaliteit van  de nieuwe 600 Serie komt naar voren door de  integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in de veel geprezen Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins. Zoals aangegeven, deze nieuwe reeks is uitgerust met het gepatenteerde Continuum materiaal, voor een ongekende transparantie en precisie in het middenbereik.

Decoupled  Double Dome Tweeter-technologie

De nieuwe 600 Serie  biedt een vernieuwde versie van de Decoupled  Double Dome Tweeter-technologie. Door deze technologie te combineren  met de nieuwe Continuum drivers levert  de 600 Series ongekende muziekprestaties voor een betaalbare prijs.

Leverbare uitvoeringen

De nieuwe reeks is beschikbaar in Matte Black en Satin White.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Geen enkel probleem voor Apollo. Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Bowers & Wilkins luidsprekers bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Bowers & Wilkins producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel in het gezellige Almere aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Bowers & Wilkins
Productserie B&W - 600 Serie
Vloerstaande speaker
Hoogte (cm) 105.5
Breedte (cm) 32
Diepte (cm) 37
Gewicht (kg) 24.5
Aanbevolen versterkervermogen Minimaal 30 Watt
Frequentiebereik 29 - 33.000 Hz
Gevoeligheid 88.5 dB
Impedantie 8 Ohm
Type speaker 3 Weg, Bassreflex
Speaker Terminal Bi-Wire
Leverbaar in de kleuren zwart en wit

Wat zit er in de doos?

Grille(s)
Handleiding
Jumpers
Product
Rubber dopjes
Spikes

Kijk ook eens naar