Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 5695
Audioquest Irish Red 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Irish Red 2,0m Subwoofer kabel Kwaliteitskabel voor de subwoofer met SPC (Silver-Plated Copper) geleiders voor een optimale basweergave. 10300
Audioquest Greyhound Subwooferkabel 2.0m Audioquest Greyhound Subwooferkabel 2.0m De Greyhound subwooferkabel geeft een uitstekend signaal door met dank aan de verzilverde geleiders en uiterst effectieve isolatie. 7495

KEF Kube 8b subwoofer

Art.nr: KEF Kube 8b subwoofer
Discreet in grootte maar overtuigend in weergave. Met een 8-inch driver is de KEF Kube 8b subwoofer perfect voor (ook) kleinere woonkamers. De elegant ontworpen, volledig afgesloten behuizing, biedt moeiteloos een gecontroleerde explosieve kracht.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Uitvoering:

Productinformatie

KEF Kube 8b subwoofer

Discreet in grootte maar overtuigend in weergave. Met een 8-inch driver is de Kube8b perfect voor (ook) kleinere woonkamers.

Ontdek nieuwe dimensies

De elegant ontworpen, volledig afgesloten behuizing, biedt moeiteloos een gecontroleerde explosieve kracht. iBX-technologie biedt de laagweergave een enorme dynamiek, waardoor het volle vermogen van de basunit vanaf een normaal luisterniveau tot ongekende luidheid kan worden benut. En met het unieke vermogen van KEF om alle drivers in huis te ontwerpen, te fabriceren en te integreren, brengen zij optimalisatie van het gehele systeem op een ongekend kwalitatief hoog niveau.

Immersiveness

Go deep or go home. KEF's ontwerp- en ingenieursteam sloeg de handen ineen om iBX te ontwikkelen. Dit Intelligent Bass Extension-algoritme creëert een diepte die het volledige potentieel van de driver los laat komen. Een ongeëvenaarde precisie en ultieme synchronisatie tussen versterker, driver en behuizing.

Easy configuration

Your room, your rules. Kube subwoofers bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in configuratie. Met een scala aan LFE, lijn- en luidsprekerniveau-ingangen, Fase-selectie en 3 DSP-gestuurde EQ-instellingen om jouw sub aan te passen aan elke plaatsing in de kamer. Stel de Kube op waar je wilt, combineer met elke luidspreker en met elke soort muziek en geniet van de diepste bas.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw KEF luidspreker of subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt KEF speakers 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in het gezellige Almere aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Subwoofer
Gemiddeld vermogen 300 W
Subwoofer driver grootte 8 inch
Kleur van het product Zwart
Gewicht en omvang
Breedte van de subwoofer 29.3 cm
Hoogte van de subwoofer 29.3 cm
Gewicht 11.3 kg
Verbindingstechnologie Bedraad
Aantal luidsprekers 1

Kijk ook eens naar