Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Chicago RCA-kabel 1.0m Audioquest Chicago RCA-kabel 1.0m Deze Chicago kabel is de eerste uit de 'River-series' van Audioquest. Deze kabel is double-balanced opgebouwd, dit betekent dat de interconnect uit... 9900
Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m De Red River is een analoge signaalkabel met uitstekende kwaliteit. Deze kabel heeft geleiders van PSC-koper van hoge kwaliteit, NDS-isolatie en st... 17500

Ook voor uw Yamaha CX-A5200 voorversterker bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Yamaha AVENTAGE CX-A5200 Zwart voorversterker
Ervaar home cinema van de toekomst met deze Yamaha 11.2 CX-A5200 AVENTAGE voorversterker. Samen met Dolby en DTS brengt Yamaha cinema surround sound naar uw woonkamer, met verbluffend veel realisme en ongeëvenaarde prestaties.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Yamaha AVENTAGE CX-A5200 Zwart voorversterker

 

Home cinema van de toekomst

Ervaar de thuisbioscoop van de toekomst met de 11.2 CX-A5200 AVENTAGE voorversterker. De beroemde CINEMA DSP HD3 van Yamaha, gecombineerd met Dolby Atmos en DTS:X, staat garant voor het echte bioscoopgevoel.

Het ultieme bioscoopgevoel

AVENTAGE Losse componenten is een lijn die staat voor het ultieme bioscoopgevoel. Om de ultieme bioscoop te creëren bij jou thuis, heeft Yamaha gestreefd naar nog hogere prestaties en nog meer innovatie. De CX-A5200 voorversterker en MX-A5200 eindversterker zijn daar het resultaat van.

SURROUND:AI

De AI-technologie die in de DSP is ingebouwd analyseert de scène en optimaliseert op basis daarvan het surround-effect. AI houdt rekening met specifieke elementen in het geluid, zoals dialogen, achtergrondmuziek, omgevingsgeluid en geluidseffecten, en optimaliseert automatisch en in realtime het surround-effect.

Indrukwekkend

Het resultaat is een indrukwekkend gevoel van realisme met veel meer power dan bij gewone geluidseffecten, voor de meest complete entertainment experience.

Een nieuwe generatie in geluid. Dolby Atmos en DTS:X

Een groot scherm met indrukwekkende surround sound, voor een geweldige bioscoopervaring thuis. Object-gebaseerde audio brengt het gevoel van geluid overal om je heen perfect over door middel van luidsprekers boven je hoofd.

Elk detail in de hele ruimte

Elk geluidje wordt heel precies weergegeven in de ruimte, niet alleen rond de luisteraar, maar in de hele driedimensionale omgeving. Samen met Dolby en DTS brengt Yamaha de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cinema surround sound naar de woonkamer, met verbluffend realisme en ongeëvenaarde prestaties.

Een nieuwe dimensie in geluid

Het is niet alleen mogelijk om je audio te beleven via de normale kanalen, maar ook om een driedimensionale ruimte te creëren waarin aparte akoestische elementen vrij kunnen bewegen. Het lijkt dan net alsof ‘objecten’ boven je hoofd bewegen, precies zoals de maker van de film dat bedoeld heeft.

Cinema DSP HD3 verbeterd

Onze verbeterde CINEMA DSP HD3 werkt voor de signaalverwerking met algoritmen die dit realistische gevoel verder versterken. Krachtige processors zorgen voor het ultieme bioscoopgevoel met een accuraat en realistisch geluidsveld en een echt gevoel van aanwezigheid.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Yamaha (voor en eind) versterker of receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Yamaha producten bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in het gezellige Almere aan de Korte Promenade 5.

Kijk ook eens naar