Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Zwart Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Zwart AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel garandeert een perfecte distributie van het geluid naar de speakers, zonder de geluidsweergave negatief te be... 1995
Audioquest Chicago RCA-kabel 1.0m Audioquest Chicago RCA-kabel 1.0m Deze Chicago kabel is de eerste uit de 'River-series' van Audioquest. Deze kabel is double-balanced opgebouwd, dit betekent dat de interconnect uit... 13900

Ook voor uw Yamaha MX-A5200 zwarte eindversterker bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Yamaha AVENTAGE MX-A5200 Zwart eindversterker
Ervaar het ultieme bioscoopgevoel en veelzijdigheid met Yamaha MX-A5200 AVENTAGE eindversterker. Het 11-kanaals systeem laat zien waartoe het streven naar een puur geluid en onovertroffen flexibiliteit kan leiden.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Yamaha AVENTAGE MX-A5200 Zwart eindversterker

Het ultieme bioscoopgevoel

Ervaar het ultieme bioscoopgevoel en extra veelzijdigheid met de MX-A5200 AVENTAGE eindversterker. Het 11-kanaals systeem laat zien waartoe streven naar een puur geluid en onovertroffen flexibiliteit kan leiden.

Innovatie en uitzonderlijke prestaties

AVENTAGE Losse componenten is een lijn die staat voor het ultieme bioscoopgevoel. Om de ultieme bioscoop te creëren bij jou thuis heeft Yamaha gestreefd naar nog hogere prestaties en nog meer innovatie. De CX-A5200 voorversterker en MX-A5200 eindversterker zijn daar het resultaat van.

Kracht en kwaliteit

De MX-A5200 biedt 11 gescheiden kanalen met flexibele configuratie opties, voor een indrukwekkende combinatie van kracht en kwaliteit. Ervaar de flexibiliteit van een systeem met meerdere aparte zones of dompel jezelf helemaal onder in verbluffende surround sound met elke gewenste combinatie van 11 kanalen.

Ultieme prestaties met BTL (Bridge Tied Load)

Om het vermogen verder te verhogen ondersteunt de MX-A5200 een BTL-configuratie (Bridge Tied Load) voor de twee frontkanalen. Dit zorgt voor een sterke verbetering van de prestaties van de frontspeakers.

Compromisloos design

Het compromisloze design van de MX-A5200 gaat uit van een speciaal ontwikkeld extra stijf chassis dat trillingen geen kans geeft. De MX-A5200 heeft een constructie met een dubbele bodem om trillingen tegen te gaan. De bodem is gemaakt van staal met een dikte van 1,6 mm – een verwijzing naar de legendarische Z11 AV-receiver.

Extra stijf frame en zware isolatie

Om de zware koelribben en andere componenten te kunnen ondersteunen zijn de delen voor links en rechts apart opgebouwd met een extra stijf frame. Het onderste frame zorgt ervoor dat trillingen van de grote voedingstransformator en koelribben niet worden doorgegeven. De MX-A5200 is bovendien voorzien van zware isolatie om trillingen van buitenaf tegen te gaan.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Yamaha (voor en eind) versterker of receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Yamaha producten bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in het gezellige Almere aan de Korte Promenade 5.

Kijk ook eens naar