Naar boven

LG SK9Y Dolby Atmos Soundbar

Art.nr: LG SK9Y Dolby Atmos Soundbar
LG SK9Y Soundbar wordt geleverd met geluid van Hollywood-kwaliteit. Dolby Atmos creëert driemensionale geluidsgolven in uw woonruimte. Stream draadloos naar de soundbar via Google Play Muziek.Ingebouwde Chromecast werkt naadloos met smartphones, tablets en dergelijke.
Merk:
LG
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

LG SK9Y Soundbar

Ervaar bioscoopgeluid bij je thuis

De volgende innovatie op het gebied van meeslepend geluid. De LG SK9Y Soundbar wordt geleverd met geluid van Hollywood-kwaliteit, geboden door de audio experts van Dolby. Dolby Atmos creert driemensionale geluidsgolven in uw woonruimte, waardoor een betere audio-amusement mogelijk is.

High Resolution Audio

Digitale muziek is nu ook voor de audioliefhebbers dankzij een hogere samplingsnelheid en bitdiepte, die kan bijdragen aan een nauwkeurigere en betere luisterervaring. Deze Hi-Res-gecertificeerde sound bar kan zonder kwaliteitverlies stereogeluid afspelen met een geluidresolutie van maximaal 96 kHz/24-bits.

Werkt met Google Assistant

De soundbar biedt de optie om met je gesproken commendo's muziek af te spelen, nummers over te slaan en het volume aan te passen. Deze functies zijn beschikbaar in combinatie met elk apparaat met Google assistant, zoals de LG ThinkQ-luidspreker

Chromecast built-in

Stream muziek draadloos naar de soundbar via populaire apps zoals Google Play Muziek. De ingebouwde Chromecast werkt naadloos met smartphones, tablets etc.

Geschikt voor draadloze surround geluid

De SK9Y biedt geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met bioscoopgeluid. De soundbar biedt tot 7.1.2 kanaalsgeluid en 690 Watt aan vermogen. Deze Soundbar is geschikt voor optionele draadloze surroundluidsprekers (SPK8-S kit kan apart aangekocht worden) voor afzonderlijke achterkanalen.

4K-Passthrough

4K-resolutie is de nieuwe kwaliteitsstandaard voor video streaming, disc en andere beeldbronnen. Deze Soundbar ondersteunt HDCP 2.2 en is dus geschikt voor het weergeven van de volledige bioscoopervaring, zonder verlies van de 4K-beeldkwaliteit.

Adaptive Sound Control

Audioprofielen zijn anders voor alle soorten kijkgedrag. Of je nou kijkt naar sport, actiefilms of het avondjournaal, de soundbar past zich aan voor de beste luisterervaring. De Adaptive Sound Control kiest de beste geluidsmodus voor elke genre

Bedienen via de afstandsbediening van je TV

De LG Soundbar wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening. De soundbar kan ook via de afstandsbediening van je eigen TV worden bediend.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw LG Soundbar bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt LG producten bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in het gezellige Almere aan de Korte Promenade 5.

Specificaties


Soundbar
Afmetingen Soundbar (B x H x D) 1200 x 58 x 145
Afmetingen Subwoofer (B x H x D) 221 x 390 x 312.8
Kleur Dark Titan Silver

Matching TV 55" en groter
Audio Dolby Atmos
DTS Virtual: X
High Resolution Audio gecertificeerd  
4K sound
4K Content compatible

Sound Up converter
Channel 5.1.2ch

Vermogen Soundbar 300W
Vermogen Subwoofer 200W

ASC
Virtual Surround

MP3 optimizer
Natural / Auto EQ
Aansluitingen TV sound sync

HDMI (HDCP 2.2)
USB

Portable in
Audio Optisch
 
NFC
Multimedia WiFi

Bluetooth
Simplink

External HDD Playback
Audio streaming service Chrome Cast

Google Assistant
AV Formaat LPCM

Dolby Atmos
Dolby TrueHD

Dolby digital plus
Dolby digital

DTS Digital Surround

FLAC
OGG

WAV
ALAC

MP3
WMA

 

AAC(MPEG4)
AAC+

AIFF