Naar boven

Ook voor een center luidspreker 404C Walnoot van Klipsch is Apollo uw vertrouwde adres

Art.nr: Klipsch RP-404C Center Luidspreker Walnoot
Klipsch RP-404C Center luidspreker Walnoot levert een levensechte akoestiek die uw films en muziek naar een geheel nieuw niveau tilt. Quad 4 inch koper-gesponnen Cerametallic ™ woofers bieden zowel een ongelooflijk geluid alsook stijl.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RP-404C Walnoot

Center luidspreker (prijs per stuk)

De RP-404C levert een levensechte akoestiek die uw films en muziek naar een geheel nieuw niveau tilt. Quad 4 inch koper-gesponnen Cerametallic ™ woofers bieden zowel een ongelooflijk geluid alsook stijl.

Hybride Tractrix horn

Het laden van hoorn maximaliseert efficiënt en verhoogt details terwijl hoog wordt scherpgesteld frequenties naar het luistergebied. De eigen Tractrix®-geometrie biedt de meest efficiënte overdracht van hoogfrequente golven naar het luistergebied. De fase plug en gecomprimeerd gevormd siliconenoppervlak zorgen voor een soepele frequentierespons. Wanneer gecombineerd, wordt het schoonste, meest natuurlijke geluid mogelijk gemaakt.

Lineaire ophanging

De exclusieve lineaire ophanging minimaliseert vervorming voor meer gedetailleerdheid prestatie. LTS tweeters zijn een kenmerk van vorige referentielijnen, waardoor het een kerncomponent van enkele van de beste luidsprekers ter wereld.

Ontwerp tweeter

De nieuwe geventileerde tweeterbehuizing vermindert staande golven die ongewenste effecten creëren harmonischen, resulterend in verbeterde details en duidelijkheid in hoge frequentie reproductie.

Cerametallic ™ woofers

Kenmerkend voor de Reference Premiere-serie, zijn Cerametallic ™ -woofers uitzonderlijk stijf en lichtgewicht voor minimale vervorming en maximale efficiëntie. In combinatie met de Tractrix hoorn-geladen LTS tweeter, biedt deze de hoogste luidsprekerefficiëntie in zijn klasse.

Tractrix port

Gebruikmakend van de Tractrix-geometrie, zijn de Reference Premiere-poorten het meest geschikt efficiënte, snelste luchtoverdracht vanuit de kast, waardoor poortruis voor puncher wordt verminderd lage frequenties. Klipsch Tractrix-poorten hebben op maat ontworpen binnenfakkels die helpen vermindering van luchtturbulentie die de haven binnenkomt. Minder turbulente lucht helpt poortruis te verminderen voor schonere, krachtigere bas.

Bi wiring Bi amping

Dubbele ingangsklemmen voor bi-wiring / bi-amping-mogelijkheden. Bi-wiring scheidt hoog en laagfrequente stroom in afzonderlijke luidsprekerkabels, waardoor intermodulatie wordt verminderd vervorming, voor een duidelijker midrange. Bi-amping maakt maatwerk mogelijk met behulp van buitenboordmotor cross-overs bij gebruik van afzonderlijke versterkers.

Aluminium voeten

Biedt een meer moderne look met minder resonantie dan MDF of ABS-plastic. Het is mechanisch ontworpen om het contactoppervlak met de vloer tot een minimum te beperken, het ontkoppelen van de luidspreker voor snellere, strakkere lage frequenties en meer detail.

Details

Koperen geanodiseerde sierringen, gegoten aluminium voetjes, met satijn geverfde schotten en een lasergeëtste logo-behandeling geeft de Reference Premiere II-serie een moderne, premium uitstraling.

Over Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audio producten. Als 1 van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch een belangrijke producent van high performance luidsprekers en andere entertainment producten als bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een center luidspreker van Klipsch bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties


Merk Klipsch
Kleur Walnoot
Breedte 66,04 cm
Diepte 33,02 cm
Hoogte 12,7 cm
Impedantie 8 Ohm
Nominale belastbaarheid (continu) 125 Watt
Maximale belastbaarheid (piek) 500 Watt
Frequentiebereik 59-25kHz
Aantal speakers 1 speaker
Basreflex poort Onderkant
Gewicht 12.7 kg

Video