Naar boven

Sony ILCE-7M3 Body

Art.nr: Sony ILCE-7M3 Body
De Sony A7 III is een full-frame systeemcamera met professionele eigenschappen. De camera heeft een fantastische beeldkwaliteit, een razendsnelle hybride autofocus, een ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie, een 4K-videomodus en een seriesnelheid van 10 bps.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De full-frame Sony Alpha A7m3 systeemcamera is in het bezit van een back-illuminated Exmor R CMOS-beeldsensor met een resolutie van 24,2 MP en hoge ISO prestaties. De Sony A7m3 biedt een hoogwaardige 4K-videokwaliteit, een breed dynamisch bereik tot 15 stops bij lage ISO gevoeligheid en uitstekende resolutie met ruisonderdrukking. De A7 III systeemcamera biedt snel fotograferen met maximaal 10 fps in combinatie met liefst 693 fasedetectie AF punten die 93% van het beeld dekken, evenals 425 contrast-AF-punten. 

Door deze eigenschappen en de compacte behuizing is de A7 III systeemcamera een veelzijdig en toegankelijk hulpmiddel voor alle soorten fotografen, variërend van hobbyisten tot professionals. De full-frame 24,2 MP Exmor R CMOS-beeldsensor is gekoppeld aan een nieuwe, verbeterde BIONZ X-verwerkingssensor en een front-end LSI die de algehele prestaties maximaliseert. Dit resulteert in een 1,8 keer snellere verwerkingssnelheid dan de Alpha A7 II. Deze krachtige componenten werken samen om de camera in staat te stellen met hogere snelheden te fotograferen en tegelijkertijd een indrukwekkend ISO-bereik van 100 - 51200 (uitbreidbaar tot ISO 50 - 204800 voor stilstaande beelden) en een 1,5-stop verbetering van de beeldkwaliteit mogelijk te maken. 

De Sony A7m3 is in het bezit van een breed dynamisch bereik tot 15 stops bij lage gevoeligheid. Daarnaast zijn diverse vernieuwingen toegepast voor een nauwkeurigere kleurreproductie van huidtinten. AF reactie- en trackingsnelheid zijn sterk verbeterd ten opzichte van de voorganger: bijna 2x de focussnelheid in low-light condities en 2x tracking snelheid. Dit levert een betrouwbaar scherpstelsysteem op met uitmuntende precisie en nauwkeurigheid. De Eye AF-functie is ook beschikbaar in deze nieuwe camera (ook in AF-C modus). 

De vernieuwde beeldprocessor van de Sony Alpha 7m3 camera maakt opnamen in 24,2 MP in 10 fps mogelijk en is uitgerust met een nauwkeurige AF/AE-tracking voor maximaal 177 JPEG/RAW-beelden of 89 ongecomprimeerde RAW-beelden. Deze supersnelle 10 fps-modus is beschikbaar met een mechanische sluiter of een volledig geluidloze opname. De camera kan ook continu opnemen met maximaal 8 fps in de Live View-modus met een minimale vertraging in de zoeker of op het LCD scherm. Door deze supersnelle opties kunnen zelfs snel bewegende onderwerpen en vluchtige momenten nauwkeurig en gedetailleerd worden vastgelegd.

De Sony Alpha 7m3 is voorzien van XGA OLED Tru-Finder met hoge resolutie en hoog contrast met circa 2,3 miljoen dots voor een uiterst nauwkeurige, levensechte reproductie van details. Ook zijn de beeldkwaliteitsinstellingen 'Standaard' en 'Hoog' zowel beschikbaar voor de zoeker als de monitor. Naadloze bestandsoverdracht naar een smartphone, tablet, computer of ftp-server via WiFi behoort eveneens tot de mogelijkheden, net als het gebruik van de SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) Type-C-aansluiting voor extra flexibiliteit qua voeding en voor hogere overdrachtssnelheid als de camera is aangesloten.

Specificaties

 • Full-frame camera met 24,2 MP Exmor R CMOS-beeldsensor van 35 mm met vernieuwde beeldverwerking
 • ISO-bereik van 100-51.200
 • Dynamisch bereik tot 15 stops
 • Continu fotograferen tot 10 fps, geluidloos of met een mechanische sluiter
 • Volledige AF/AE-tracking functionaliteit
 • 693 fasedetectie AF punten die 93% van het beeld dekken, 425 contrast-AF-punten
 • Geïntegreerde 5-assige in-body beeldstabilisatie is in staat met 5,0 stops te compenseren
 • Filmopnamen in 4K met uitlezing van elke pixel zonder pixelbinding
 • Gebruiksduur accu 710 beelden per oplaadbeurt
 • Twee SD-card slots, SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) Type-C-aansluiting
 • Verbeterde automatische scherpstelling en Eye-AF