Naar boven
Aanbevolen
GoPro HERO7  Black Travel Kit Action Cam Kit GoPro HERO7 Black Travel Kit Action Cam Kit GoPro HERO7 Black (incl Travel Kit) is een actioncam waarmee u opnamen kunt maken in 4K in 60fps. De camera is onder uiteenlopende omstandigheden t... 34500
Sandisk Micro SDHC 32GB Extreme Pro 95MB/s UHSI U3 Sandisk Micro SDHC 32GB Extreme Pro 95MB/s UHSI U3 Micro SD Extreme Pro Max. Dataoverdrachtsnelheid: 95 MB/s UHS Standard: UHS-I Speed Class 3 + Adapter UHS Speed Class 3 3995

Ook voor GoPro HERO7 Black Action Cam bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: GoPro HERO7 Black Action Cam
GoPro HERO7 Black is een actioncam waarmee u opnamen kunt maken in 4K in 60fps. De camera is onder uiteenlopende omstandigheden te gebruiken en is waterdicht tot maar liefst tien meter diepte. Te bedienen door middel van het touchscreen, de GoPro-app of stembediening
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

GoPro HERO7

Black Action Cam

4K in 60fps

GoPro HERO7 Black is een actioncam waarmee u opnamen kunt maken in 4K in 60fps. De camera is onder uiteenlopende omstandigheden te gebruiken en is waterdicht tot maar liefst tien meter diepte.

Touchscreen, GoPro-app of stembediening

Deze GoPro is te bedienen door middel van het touchscreen, de GoPro-app of stembediening.

HyperSmooth-beelstabilisatie

Dankzij ingebouwde HyperSmooth-beelstabilisatie is het mogelijk om, zonder gimbal, zeer stabiele beelden te kunnen schieten.

12 MP sensor

Uiteraard is het ook mogelijk om foto's te maken dankzij de 12mp sensor. Dankzij de geïntegreerde WiFi en Bluetooth mogelijkheden is de actioncam te verbinden met de GoPro-app en is het mogelijk om de opgenomen beelden te verwerken tot een prachtige en deelbare video en is deze snel te delen op bijvoorbeeld SnapChat of Instagram.

Streamen

Liever direct de beelden delen? Het is ook mogelijk om rechtstreeks video te streamen naar Facebook Live terwijl de beelden ook op de SD-kaart worden opgeslagen.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw GoPro Hero 7 bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

GoPro HERO7 Black Action Cam:
Ingebouwde HyperSmooth-videostabilisatie
Waterdicht tot op 10 meter diepte
Stembediening voor het op afstand aansturen van de GoPro
Nu ook mogelijk om foto's en video's in portretmodus op te nemen
Mogelijkheid tot livestreamen via Facebook Live
Timelapse-functie
Intuïtief touchscreen voor gemakkelijke bediening
4K video in 60 frames per seconde in HEVC
12 MP foto's

Wat zit er in de doos?

GoPro HERO7 Black Action Cam
Behuizing met GoPro-Mount
Oplaadbare accu
Bevestigingsgesp
Gebogen plakbevestiging
Vlakke plakbevestiging
USB-C-kabel

Kijk ook eens naar

Video