Naar boven
Aanbevolen
GoPro HERO7  Black Action Cam GoPro HERO7 Black Action Cam GoPro HERO7 Black is een actioncam waarmee u opnamen kunt maken in 4K in 60fps. De camera is onder uiteenlopende omstandigheden te gebruiken en is ... 33900
GoPro HERO7  Silver action Cam GoPro HERO7 Silver action Cam Ook voor GoPro HERO7 Silver Cam bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, w... 21900

Ook voor GoPro HERO7 White Action Cam bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: GoPro HERO7 White action Cam
Ook voor GoPro HERO7 White Cam bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online of u komt gezellig bij ons langs in Almere stad.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

GoPro HERO7

White action Cam

4K in 60fps

GoPro HERO7 White is een actioncam waarmee u opnamen kunt maken in 4K in 60fps. De camera is onder uiteenlopende omstandigheden te gebruiken en is waterdicht tot maar liefst tien meter diepte.

Touchscreen, GoPro-app of stembediening

Deze GoPro is te bedienen door middel van het touchscreen, de GoPro-app of stembediening.

HyperSmooth-beelstabilisatie

Dankzij ingebouwde HyperSmooth-beelstabilisatie is het mogelijk om, zonder gimbal, zeer stabiele beelden te kunnen schieten.

12 MP sensor

Uiteraard is het ook mogelijk om foto's te maken dankzij de 12mp sensor. Dankzij de geïntegreerde WiFi en Bluetooth mogelijkheden is de actioncam te verbinden met de GoPro-app en is het mogelijk om de opgenomen beelden te verwerken tot een prachtige en deelbare video en is deze snel te delen op bijvoorbeeld SnapChat of Instagram.

Streamen

Liever direct de beelden delen? Het is ook mogelijk om rechtstreeks video te streamen naar Facebook Live terwijl de beelden ook op de SD-kaart worden opgeslagen.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw GoPro Hero 7 White action cam bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Ondersteunde videoresolutie 1920x1080 (Full HD), 2560x1440 (Quad HD), 3840x2160 (4K)
FPS bij hoogste videoresolutie 30fps
Maximale videoframerate 60fps
Sensortype Back-illuminated CMOS
Cameraresolutie 10MP
Actioncamtype Actioncam
Invloeden van buitenaf Spatwaterdicht, Stofbestendig, Vochtbestendig, Waterdicht
StabilisatieStabilisatie Digitale stabilisatie
Type geheugenkaart microSD, microSDHC, microSDXC
Actioncam-connector USB 3.0 (Type-C)
Verbinding (wlan) 802.11 (onb. type)
Verbinding (Bluetooth) Bluetooth 
GPS 
Hoogte 44,9mm
Breedte 62,3mm
Lengte 28,3mm
Gewicht (gram) 94,4g
Kleur Wit

Wat zit er in de doos?

GoPro HERO7 Black Action Cam
Behuizing met GoPro-Mount
Oplaadbare accu
Bevestigingsgesp
Gebogen plakbevestiging
Vlakke plakbevestiging
USB-C-kabel

Video