Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 4995
Audioquest Forest Optilink 1.50 Audioquest Forest Optilink 1.50 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 5900
Audioquest Evergreen RCA 1,00 Audioquest Evergreen RCA 1,00 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... 4900

Yamaha R-N803D Netwerk Stereo Receiver MusicCast Zwart

Art.nr: Yamaha R-N803D Zwart
Met de R-N803D is Yamaha gegaan voor het allerbeste geluid dat een netwerkreceiver kan bieden. Om dit te bereiken heeft Yamaha circuits en onderdelen van de allerbeste kwaliteit ontworpen en gebruikt, uitgaande van het legendarische hifi-concept Top-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology).
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De Yamaha RN803D kan met de Pure-Direct modus het audiosignaal de kortst mogelijke schakelroute af te laten leggen. Hiermee worden de “tone”, “loudness” en “balance” regeling omzeilt. Dit resulteert erin dat er geen signaal verloren gaat waardoor u van de maximale zuiverheid geniet.

Een pareltje voor het oog; De Yamaha R-N803D heeft een eenvoudige en verfijnde uitstraling waar Yamaha’s audioproducten om bekend staan. Het geborstelde aluminium frontpaneel zorgt voor een elegante uitstraling.

Wifi en Bluetooth, overal muziek
De Yamaha RN-803D is natuurlijk uitgerust met Bluetooth, daarnaast biedt de netwerkaansluiting tal van mogelijkheden. Door middel van Musiccast kan muziek op up smartphone, tablet of pc moeiteloos door heel het huis worden gestreamd. Of het nu Spotify, Tidal, Deezer, Qobus, of een van de andere ondersteunde aanbieders. Tot slot kan via Musiccast ook het geluid van bijvoorbeeld uw cd-speler of tv die is aangesloten op de Yamaha R-N803D gestreamd worden naar andere Musiccast apparaten.

Herbeleef uw platencollectie
Naast het tal aan mogelijkheden dat het internet ons biedt heeft Yamaha natuurlijk ook aan de Analoge audioliefhebber gedacht. De Yamaha R-N803D is uitgerust met een phono-ingang, zo sluit u gemakkelijk een platenspeler aan en blaast u uw platencollectie nieuw leven in.

Geniet van alle muzikaliteit die de R-N803D te bieden heeft. Het design van deze stereo receiver is afgeleid van Yamaha’s uitmuntende ToP-ART concept, wat staat voor Total Purity Audio Reproduction Technology. Door toepassing van deze technologie blijft de integriteit van het geluid getrouw aan de originele opname. Ook is er sprake van een zeer precieze en symmetrische links/rechts schakeling met de kortst mogelijke signaalpaden. Hierdoor ontstaat er een uitstekende gerichtheid van signalen die geen kwaliteitsverlies. Verder is het trillingsarme chassis voorzien van een kunsthars frame dat ongewenste resonanties absorbeert. De Yamaha R-N803D stereo receiver levert een bijzonder sonische zuiverheid en een accuraat stereobeeld van uw muziek.

Hoge precisie, hoge prestaties
De R-N803D stereo receiver maakt gebruik van de befaamde SABRE 9006AS 24-bit / 192kHz DAC van ESS-technologie om superieure S/N-prestaties te leveren. In combinatie met de originele netwerkmodule van Yamaha haalt het apparaat alle geluidskwaliteiten van hoge resolutie geluidsbronnen naar voren, waardoor zelfs de subtiele ambiance van concertzalen en delicate expressieve nuances in het geluid effectief worden gereproduceerd. 

Wat verder opvalt is dat de Yamaha R-N803D de eerste stereo receiver is die voorzien is van de Acoustic Optimiser-technologie. Een primeur dus! Met deze parametrische YPAO-technologie kunt u de akoestiek van uw luisterruimte meten. Het meet de vorm van de kamer, het materiaal van de muur en de positie van de luidspreker en past vervolgens automatisch het geluid aan om de ideale respons en geluidskwaliteit te creëren. Het apparaat beschikt ook over andere geavanceerde YPAO-functies, waaronder Reflected Sound Control (RSC) die de belangrijke vroege reflectiegeluiden actief corrigeert en de geluidskwaliteit sterk beïnvloed. De YPAO Volume feature zorgt voor uitzonderlijk hoge precisie equalizing met 192 kHz / 64-bit-bewerking.

DAB/DAB+ tuner
DAB en DAB+ (Digital Audio Broadcasting) bieden een groot aantal radiostations in hoge geluidskwaliteit. Op de Yamaha R-N803D kunnen 40 voorkeursstations ingesteld worden

Specificaties

DAC 24 bit / 192 kHz
Ingangen; Digitaal Coaxiaal (S/PDIF), Digitaal Optisch (Toslink), LAN, Phono (MM), RCA (Line in), Trigger, USB
Phono voorversterker ingebouwd

DAB+ tuner
Streaming diensten; Apple AirPlay, Deezer, JUKE, Napster, Pandora, Qobuz, Spotify, Spotify Connect, Tidal
Streaming techniek; AirPlay, Bluetooth, LAN, Wifi
Trigger

Uitgangen; Hoofdtelefoon 6.3mm, Pre-Out (RCA), RCA (Line), Subwoofer Pre-Out, Trigger
Uitgangsvermogen (RMS) 100 Watt (8 ohm)
Versterkte kanalen 2 (stereo)
Hoogte (cm) 15.1
Breedte (cm) 43.5
Diepte (cm) 39.3
Gewicht (kg) 11