Naar boven

Ook voor uw Bowers & Wilkins HTM6 Center Luidspreker Wit bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Bowers & Wilkins HTM6 Center Luidspreker Wit
De HTM6 center luidspreker in de 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere geluidsweergave. Sinds 1966 heeft het merk voortdurend technologische verbeteringen aangebracht die nu hebben geleid tot het ontwerp van de perfecte luidspreker met de allernieuwste innovaties voor muziek- en filmliefhebbers.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Bowers & Wilkins

HTM6 Center Luidspreker Wit

Compact en ongekend nauwkeurig

De center luidspreker van de 600 Serie heeft een compacte behuizing maar levert ongekende nauwkeurigheid en een indrukwekkende laagweergave in elke home theatre opstelling.

Voortdurende technologische verbeteringen

De HTM6 center luidspreker in de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere geluidsweergave. Sinds 1966 hebben we voortdurend technologische verbeteringen aangebracht die nu hebben geleid tot het ontwerp van de perfecte luidspreker met de allernieuwste innovaties voor muziek- en filmliefhebbers.

Continuum-conus technologie

De nieuwe 600 Serie center luidspreker met onze Continuum-conus technologie produceert een ongekleurd en zuiver geluidsbeeld. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen.

De 600 serie, veelgeprezen

De Continuum-conus is nu opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 600 Serie. In de nieuwe HTM6 hebben we onze vorige HTM62 S2 en HTM61 S2 samengevoegd tot één krachtige en dynamische luidspreker. Deze center luidspreker is nu een compact en huiskamer vriendelijk model maar wel met de indrukwekkende prestaties voor de ultieme home theatre ervaring.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor Bowers & Wilkins HTM6 Center luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties


Merk Bowers & Wilkins
Productserie B&W - 600 Serie
Categorie Centerspeaker
Kleur Wit
Hoogte (cm) 16
Breedte (cm) 48
Diepte (cm) 27.9
Gewicht (kg) 7.7
Aanbevolen versterkervermogen Minimaal 30 Watt
Frequentiebereik 42 - 33.000 Hz
Gevoeligheid 87 dB
Impedantie 8 Ohm
Type speaker 2 Weg, Bassreflex
Speaker Terminal Bi-Wire

Wat zit er in de doos?

Grille(s)
Handleiding
Product
Rubber dopjes

Kijk ook eens naar