Naar boven
Aanbevolen
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone B150 speakerkabel Norstone B150 speakerkabel 1,5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Norstone W150 Norstone W150 1,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995

KEF R7 Vloerstaande luidspreker Zwart Hoogglans OP=OP

Art.nr: KEF R7 Vloerstaande luidspreker Zwart Hoogglans
KEF R7, het middelgrote vloerstaande model binnen de nieuwe R Series. Uitgerust met twee 165mm (6.5 in.) hybride aluminium basdrivers, en een Uni-Q met een 125mm (5 in.) midrange-driver en een 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter. Geschikt voor zowel muziek en film.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Hoogglans Zwart

Productinformatie


KEF R7 Zwart Hoogglans

Vloerstaande luidspreker (prijs per stuk)

HET MIDDELGROTE VLOERSTAANDE MODEL VAN DE R SERIE

TWEE HYBRIDE ALUMINIUM BAS DRIVERS

Uitgerust met twee 165mm (6.5 in.) hybride aluminium basdrivers, en een Uni-Q met een 125mm (5 in.) midrange-driver en een 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter.

GESCHIKT VOOR ZOWEL FILM ALS MUZIEK

R7 overtreft alle verwachtingen. Geschikt voor zowel muziek en film: de R7 blijkt net zo flexibel als de rest van de R Series-reeks.

Uni-Q

Door de tweeter in het akoestisch middelpunt van de midrange conus te plaatsen, komt het akoestische ideaal van een single point source een stuk dichterbij. De nieuwe R Series beschikt over een nieuwe twaalfde-generatie versie van de met KEF’s in-house simulatie- en analysetools ontworpen Uni-Q. KEF’s engineers zijn erin geslaagd om kleuringen drastisch te verminderen door de resonantie in de minutieuze ruimtes tussen de afzonderlijke elementen van de Uni-Q te reduceren. Het resulterende geluid is puurder, nauwkeuriger en zorgt voor een veel geloofwaardiger stereobeeld.

SHADOW FLARE

Afkomstig van de Reference Series; de Shadow Flare is een innovatieve manier om schadelijke diffractie van de behuizing voor delicate hoge frequenties te verminderen. Shadow Flare is een zorgvuldig geprofileerd overgangsoppervlak waardoor het waveguide-effect van Uni-Q wordt verruimt. De tweeter wordt niet langer gehinderd door de zichtlijn van de kastranden, wat zorgt voor een ‘schaduwgebied’ waar de kans op diffractie het hoogst is. Het resultaat is aanzienlijk betere en fijnere details, vooral in de subtiele nuances van getokkelde snaren en andere percussiegeluiden.

LOW FREQUENCY DRIVERS

De bas legt de basis voor muziek; alles is hierop gebouwd en een optimale laagweergave is een essentiële bouwsteen voor zuiver geluid. De basdrivers van de R Series bestaan uit een tweedelige structuur, waarbij een shallow oppervlakkige laag van aluminium bovenop een papieren conus rust. Deze enorme stijfheid, gecombineerd met de unieke geometrie van de conus, zorgt voor een pure, pompende beweging voor zowel punch en tempo. Voor een nauwkeurige afstemming van deze krachtige driver heeft KEF ook het magneetsysteem geheel opnieuw ontworpen voor een gelijkmatiger magnetisch veld. Het uiteindelijke resultaat is nóg indrukwekkender en daadkrachtiger.

CABINET BRACING

Een stevige basis is onmisbaar voor een goede klank. De nieuwe R Series is uitgerust met constrained layer damping. Dit systeem maakt gebruik van inwendige beugels met een ‘lossy’ interface, en is uiterst effectief in het wegnemen van ongewenste trillingen die anders het geluid en de muziek op kunstmatige wijze zouden veranderen.

FLEXIBLE PORT TECHNOLOGY

Het poortontwerp is van groot belang voor het produceren van een diep, helder laag. De poorten in de R Series beschikken over innovatieve, flexibele wanden. Met computational fluid dynamics worden de flare en het profiel van elke poort berekend om turbulentie tegen te gaan. De flexibele poortwanden voorkomen dat lengte resonanties het middengebied kleuren.

OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt KEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

MODEL KEF R7
ONTWERP Drie-weg bass reflex
DRIVE-UNITS Uni-Q Driver:
- HF: 25mm (1in.) geventileerde aluminium dome
- MF: 125mm (5in.) aluminium conus
Bass Driver: LF: 2x 165mm (6.5in.) hybride aluminium
SCHEIDINGSFILTERFREQUENTIES 400Hz, 2.9kHz
FREQUENTIEBEREIK 33Hz-50kHz (-6dB)
LAAGWEERGAVE IN EEN LUISTERRUIMTE 27Hz (-6dB)
FREQUENTIEBEREIK 48Hz-28kHz (±3dB)
HARMONISCHE VERVORMING <0.3% 120Hz-20kHz (90dB, 1m)
MAXIMALE GELUIDSDRUK 111dB
VERSTERKERVERMOGEN 15-250W (aanbevolen)
NOMINALE IMPEDANTIE 8Ohms (min.3.2Ohms)
GEVOELIGHEID 88dB (2.83V/1m)
GEWICHT * 31.4 kg (69.2 lbs.)
AFMETINGEN (H X B X D) 1062 x 200 x 383.5 mm (41.8 x 7.9 x 15.1 in.) incl terminal *
AFMETINGEN (H X B X D) 1108.9 x 310.6 x 383.5 mm (43.7 x 12.2 x 15.1 in.) incl terminal en voeten *
AFMETINGEN (H X B X D) 1062 x 200 x 360 Alleen behuizing
AFWERKINGEN Black Gloss (Zwart Hoogglans)
OPMERKINGEN * Afmetingen per luidspreker

Kijk ook eens naar

Video