Naar boven
54900
Prijs per stuk
optioneel: Stands, frontjes
In winkelwagen
Aanbevolen
KEF Performance S2 speaker stands Zwart KEF Performance S2 speaker stands Zwart De KEF Performance Speaker Stand is gemaakt als ideale platform voor de staande luidsprekers van KEF. Het geïntegreerde kabelbeheer ontneemt zoveel... 39900
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695

Ook voor uw KEF R3 luidspreker Zwart Hoogglans bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: KEF R3 Luidspreker Zwart Hoogglans
KEF R3, een speaker met een ongekende dynamiek in het laag. Uitgerust met dezelfde drivers als het vlaggeschip van de R serie, KEF R11. De 125mm (5 in.) midrange-driver en 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter zorgen voor een Uni-Q array die alle verwachtingen van de compactste luidspreker in deze reeks overtreffen.De afgebeelde stands waar de R3 op staan afgebeeld zijn optioneel.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie


KEF R3 Zwart Hoogglans

Luidspreker


KEF R3 herdefinieert prestatie

HET LAAG HEEFT EEN ONGEKENDE DYNAMIEK

Geen wonder, aangezien hij is uitgerust met dezelfde drivers als de topper van deze reeks, de R11. Een echte drieweg luidspreker: de 165mm (6.5 in.) basdriver tilt het laag naar een ongekende dynamiek.

UW VERWACHTINGEN WORDEN OVERTROFFEN

De 125mm (5 in.) midrange-driver en 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter zorgen voor een Uni-Q array die alle verwachtingen van de compactste luidspreker in deze reeks overtreffen.

Uni-Q

Door de tweeter in het akoestisch middelpunt van de midrange conus te plaatsen, komt het akoestische ideaal van een single point source een stuk dichterbij. De nieuwe R Series beschikt over een nieuwe twaalfde-generatie versie van de met KEF’s in-house simulatie- en analysetools ontworpen Uni-Q. KEF’s engineers zijn erin geslaagd om kleuringen drastisch te verminderen door de resonantie in de minutieuze ruimtes tussen de afzonderlijke elementen van de Uni-Q te reduceren. Het resulterende geluid is puurder, nauwkeuriger en zorgt voor een veel geloofwaardiger stereobeeld.

SHADOW FLARE

Afkomstig van de Reference Series; de Shadow Flare is een innovatieve manier om schadelijke diffractie van de behuizing voor delicate hoge frequenties te verminderen. Shadow Flare is een zorgvuldig geprofileerd overgangsoppervlak waardoor het waveguide-effect van Uni-Q wordt verruimt. De tweeter wordt niet langer gehinderd door de zichtlijn van de kastranden, wat zorgt voor een ‘schaduwgebied’ waar de kans op diffractie het hoogst is. Het resultaat is aanzienlijk betere en fijnere details, vooral in de subtiele nuances van getokkelde snaren en andere percussiegeluiden.

LOW FREQUENCY DRIVERS

De bas legt de basis voor muziek; alles is hierop gebouwd en een optimale laagweergave is een essentiële bouwsteen voor zuiver geluid. De bas drivers van de R Series bestaan uit een tweedelige structuur, waarbij een shallow oppervlakkige laag van aluminium bovenop een papieren conus rust. Deze enorme stijfheid, gecombineerd met de unieke geometrie van de conus, zorgt voor een pure, pompende beweging voor zowel punch en tempo. Voor een nauwkeurige afstemming van deze krachtige driver heeft KEF ook het magneetsysteem geheel opnieuw ontworpen voor een gelijkmatiger magnetisch veld. Het uiteindelijke resultaat is nóg indrukwekkender en daadkrachtiger.

CABINET BRACING

Een stevige basis is onmisbaar voor een goede klank. De nieuwe R Series is uitgerust met constrained layer damping. Dit systeem maakt gebruik van inwendige beugels met een ‘lossy’ interface, en is uiterst effectief in het wegnemen van ongewenste trillingen die anders het geluid en de muziek op kunstmatige wijze zouden veranderen.

FLEXIBLE PORT TECHNOLOGY

Het poortontwerp is van groot belang voor het produceren van een diep, helder laag. De poorten in de R Series beschikken over innovatieve, flexibele wanden. Met computational fluid dynamics worden de flare en het profiel van elke poort berekend om turbulentie tegen te gaan. De flexibele poort wanden voorkomen dat lengte resonanties het middengebied kleuren.

OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) – een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt LEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

MODEL R3
ONTWERP Drie-weg bass reflex
DRIVE-UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25mm (1in.) geventileerde aluminium dome
MF: 125mm (5in.) aluminium conus
Bass Driver: LF: 165mm (6.5in.) hybride aluminium
SCHEIDINGSFILTERFREQUENTIES 400Hz, 2.9kHz
FREQUENTIEBEREIK 38Hz-50kHz (-6dB)
LAAGWEERGAVE IN EEN LUISTERRUIMTE 30Hz (-6dB)
FREQUENTIEBEREIK 58Hz-28kHz (±3dB)
HARMONISCHE VERVORMING <0.3% 130Hz-20kHz (90dB, 1m)
MAXIMALE GELUIDSDRUK 110dB
VERSTERKERVERMOGEN 15-180W (aanbevolen)
NOMINALE IMPEDANTIE 8Ohms (min.3.2Ohms)
GEVOELIGHEID 87dB (2.83V/1m)
GEWICHT * 13.5 kg (29.8 lbs.)
AFMETINGEN (H X B X D) 422.2 x 199.6 x 335.5 mm (16.6 x 7.9 x 13.2 in.) incl terminal *
AFMETINGEN (H X B X D) 422 x 199.6 x 312 Alleen behuizing
AFWERKINGEN Black Gloss 
OPMERKINGEN * Afmetingen per luidspreker

Kijk ook eens naar

Video