Naar boven

Zappiti One SE 4K HDR Media Player

Art.nr: Zappiti One SE 4K HDR Media Player
De Zappiti One SE 4K HDR heeft twee HDMI-uitgangen – een HDMI 2.0a-poort voor aansluiting op de nieuwste UHD 4K-tv’s, projectoren en A/V-ontvangers en een extra HDMI 1.4-poort speciaal voor audio voor aansluiting op oudere A/V-ontvangers en voor betere geluidsprestaties. De HDMI Audo Only-poort beschikt over een zeer stabiele, zeer nauwkeurige HDMI-klok.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Zappiti One SE 4K HDR (Special Edition) Dit is een 4K HDR mediaspeler met dubbele HDMI-uitgang en geïntegreerd “Zappiti Video” -mediacentrum.

Nieuwe mediaspeler van Zappiti
De nieuwe Zappiti One SE 4K HDR ondersteunt bijna alle video- en audioformaten, codecs en bestandscontainers, inclusief alle moderne videostandaarden zoals HDMI 2.0a, 4K Ultra HD, HDR, 3D-ondertiteling en HEVC / H.265 (tot 10-bits). De mediaspeler is uitgerust met een dubbele HDMI-uitgang, een interne 3,5-inch SATA HDD-bay met een hot swap-functie (tot 16 TB) en biedt Wi-Fi 5G en Ethernet gigabit netwerkmogelijkheden.

Bekijk ook  Samsung lanceert Q900R-serie 8K QLED televisie met ai
De One SE 4K HDR is compatibel met de meeste audio- en videoformaten zoals UHD ISO, BD ISO, M2TS, MKV, home cinema-audio (Dolby Atmos of DTS: X) en lossless audiobestanden met hoge resolutie tot 32-bits. Deze nieuwe speler is tevens compatibel met de nieuwe Zappiti Video-applicatie.

Zappiti ontwerpt en produceert van een professionele kwaliteit video managementsystemen van een professionele kwaliteit. Gebruikers zijn het er unaniem over eens, de hoogste kwaliteit, uitstekende
prestaties en de best mogelijke gebruikerservaring. Alle Zappiti-producten zijn ontworpen om te voorzien in eenvoudige en intuïtieve toegang tot de gehele collectie filmbibliotheken.

4K High definition
In een verbluffende 4K, High Definition-resolutie. De bekroonde Zappiti-apparaten worden met succes gebruikt om de kijkervaring van films te verbeteren, in residentiële en commerciële omgevingen over de hele wereld. De Zappiti One 4K HDR zet een nieuwe standaard voor home entertainment. Het ondersteunt de meeste digitale audio- en videoformaten, waaronder de modernste HEVC-videocodec met één miljard kleuren (10-bits kleurcodering), alle moderne 3D-videostandaarden met 3D-ondertitels en functies HDMI 2.0a, 4K 60p, HDR, DTS: X voor de best mogelijke thuistheater ervaring.

Zappiti MagicPixel v2
Vergeet dure externe video processors, met Zappiti leeft u de video droom. De Zappiti One 4K HDR bevat Zappiti MagicPixel v2-technologie, die een uitstekende beeldkwaliteit biedt. Veel beter dan de vorige generaties, met verbeterde dynamiek, nauwkeurige colorimetrie, meer contrast, solide deïnterliniëring en betere opschaling (tot 4K resolutie). Zelfs op een Full HD 1080p-tv of een projector aan de voorkant zult u versteld staan ​​van het verbeterde beeld van uw display. 3D biedt ook een grotere beelddiepte en een indrukwekkend, meeslepend effect.

Ultra HD 4K
Zappiti One 4K HDR is voorzien van HDMI 2.0a-uitvoer voor de beste compatibiliteit met de nieuwste 4K-video-inhoud, zoals 4K60p of HDR. Zappiti MagicPixel, voor upscaling uw videobestanden tot UHD (3840x2160) in 4x keer Full HD. De hoogwaardige upgrade verbetert de videobeeldkwaliteit aanzienlijk. We realiseren ons dat onderstaande productomschrijving en specificaties wellicht wat uitgebreider zijn, echter de informatie is volgens onze specialisten noemenswaardig. Vandaar dat we dit, net als onderstaande video, graag met u delen.
Ook zonder een Ultra HD 4K-scherm, een unieke belevenis
Zappiti "4K Full HD" -technologie Ultra converteert HD-video-inhoud naar extreem hoogwaardige 1080p ongecomprimeerde 4: 4: 4-video om te kunnen genieten van 4K-inhoud op Full HD 1080p-schermen. Dit proces verhoogt de resolutie met ongeveer 30% in vergelijking met Blu-ray op een 1080p-tv. Met Zappiti MagicPixel v2 zijn de voordelen van 4K niet beperkt tot grote schermformaten.

Zappiti Video
De Zappiti One 4K HDR is compatibel met Zappiti Video. Zappiti biedt dekking voor kunstverkenning, en biedt ook gedetailleerde informatie (ondertitels, acteurs, regisseur, releasedatum en dergelijke) voor je film- en tv-showbestanden. Zappiti beschikt over een automatische categorie-index van films en tv-programma's. Vervolgens kunt u informatie voor elk bestand bewerken, de hoes wijzigen, rechtstreeks vanaf de speler met de RC, vanaf een tablet / smartphone (iOS / Android) of zelfs vanaf uw computer MAC / pc.
Verbluffende GUI

De verbazingwekkende nieuwe Zappiti One 4K HDR zet een geheel nieuwe standaard in Media Center met een verbluffende GUI, 3D-effecten, bewegingsontwerp, reflecties en optionele, mooie skins. Met de Zappiti-instellingen kun je bepaalde visuele functies, zoals topfilmcovers (Blu-ray, DVD, MKV) en lichteffecten activeren / deactiveren.

Ouderlijk toezicht
Met de functie voor ouderlijk toezicht kunt u films als 'kinderen' aanwijzen en de toegang tot andere films blokkeren met een pincode. Uw kinderen krijgen alleen veilig toegang tot hun films. Bovendien biedt de kindermodus directe toegang tot films zonder de synopsis voor meer gebruiksgemak. Ten slotte blokkeert de functie voor ouderlijk toezicht de toegang tot de bewerkings- en wisfuncties van uw
Zappiti-collectie voor perfecte veiligheid.

Zappiti Video Control
Bestuur je Zappiti-speler met de virtuele afstandsbediening via je tablet of smartphone, verken filmverzamelingen en geniet van de meeste Zappiti-functies rechtstreeks vanaf je tablet of smartphone: bewerk een filmomslag, start de trailer, bewerk een filmvel, of markeer bijvoorbeeld een film voor kinderen.

Zappiti Share
Met de nieuwe "Zappiti Share" -functie kunt u videobestanden die op de interne (of externe) harde schijf zijn opgeslagen, delen met andere Zappiti-mediaspelers (inclusief oudere generatie). Dus met "Zappiti Share" profiteert u van een echt mutiroom-videosysteem en kunt u tot 4 bestanden tegelijk afspelen in verschillende kamers in Blu-ray-kwaliteit! (2 in UHD-kwaliteit).
U kunt ook andere typen mediabestanden zoals muziek of foto-inhoud delen.
Dankzij Zappiti Sync worden je filmcollecties automatisch gesynchroniseerd met je andere Zappiti-spelers (multiroom) en met al je computers MAC en pc. Deze functie is compatibel met de HDR-reeksen van Zappiti Player 4K en 4K.

Muziek afspelen zonder tv
Met Zappiti Music Control kun je je muziek afspelen via je Zappiti mediaspeler, vanaf je smartphone of tablet (iOS of Android) zonder dat je TV nodig hebt. Selecteer de Zappiti-mediaspeler die u wilt beheren en beheer uw muziekverzameling rechtstreeks vanaf uw tablet of smartphone.
Zappiti Db: filmcovers van hoge kwaliteit.

En naast filmcovers verzameld uit verschillende databases, biedt Zappiti zijn eigen basis van filmcovers - Zappiti Db. Deze duizenden posters zijn speciaal ontworpen door het grafische ontwerpteam van Zappiti om de weergaveverhouding van Zappiti perfect aan te passen. Dankzij deze hoogwaardige filmhoezen die in verschillende talen beschikbaar zijn, zijn de titels van de films altijd leesbaar, worden de belangrijke visuele elementen en de teksten niet bijgesneden en worden de posters schoongemaakt en gestandaardiseerd voor de best mogelijke visuele ervaring.

Backlit RC
Bedien de Zappiti One 4K HDR mediaspeler eenvoudig met de IR-afstandsbediening (accessoire inbegrepen). U kunt de speler ook bedienen met een draadloze muis of toetsenbord (niet meegeleverd). Bovendien kan de Zappiti One 4K HDR worden bestuurd door de toonaangevende merken universele afstandsbedieningen zoals ProControl, RTI, Control4 of Logitech Harmony. Schakel onmiddellijk van de ene applicatie naar de andere (Zappiti of Explorer) met behulp van de knoppen voor directe toegang: beeldverhouding, 3D, ondertitels, audiosporen, of herhaalmodus. De Zappiti

One 4K HDR is volledig passief gekoeld en gebruikt geen ventilator voor ultieme stille ervaring dankzij de volledig metalen behuizing en ventilatiegaten.

Hot swap HDD-slot
Met zijn 3.5 "SATA hot-swap rack kan de Zappiti One 4K HDR tot 16 TB intern data ondersteunen, het equivalent van ongeveer 300 Blu-rays op een enkele harde schijf. En omdat het mogelijk is om harde schijven uit te wisselen, je hebt geen capaciteitslimiet. Met de Zappiti One 4K HDR hoef je je geen zorgen meer te maken over opslagproblemen.

Dolby Atmos & DTS: X
Geniet van de meest fantastische multikanaals audioformaten, inclusief Dolby TrueHD, DTS-HD in 5.1 of 7.1, en zelfs DTS: X en Dolby Atmos®, twee revolutionaire nieuwe audiotechnologieën die je meenemen naar buitengewone entertainment ervaringen. Deze nieuwe audiosystemen creëren krachtige, ontroerende audio door twee belangrijke concepten voor bioscoopgeluid te introduceren: audio-objecten en overhead luidsprekers.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres
Ook voor een Zappiti Media Player bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

 • Dubbele HDMI: Gebruik de tweede HDMI om audio en video te scheiden voor de beste prestaties en geniet van de 4K HDR, terwijl u een oude generatie AV-ontvanger of soundbar niet-4K-compatibel gebruikt. U kunt zowel HD-geluid als 4K HDR gebruiken zonder je AV-ontvanger of soundbar te hoeven vervangen.
 • HDR: Geef uw HDR-video-inhoud weer en zorg ook voor een groter dynamisch bereik op uw HDR-scherm (tv of projector).
 • 10-bits: Geniet van krachtige 10-bits YUV-hardware-decodering voor videodisplay van professionele kwaliteit.
 • HEVC / VP9: H.265 / HEVC / x265 / VP9 tot 4K-resolutie.
 • REC. 2020: Geniet van een bredere kleurenruimte voor meer verzadigde en rijkere kleuren. ? 4K 50 / 60p: Geeft uw 4K 50p- of 60p-video-inhoud weer in 3840x2160p bij 50 Hz of 60 Hz
 • Real Cinema: Automatische beeldfrequentie detectie 24/50 / 60p (24.000 Hz / 23.976 Hz video-uitvoer)
 • Ondersteuning voor 3D-video: Geniet van al uw 3D-films (3D BD ISO, MKV 3D MVC
 • Backlit RC: Bedien eenvoudig de Zappiti 4K HDR-mediaspeler met de IR-afstandsbediening
 • Zappiti Share: Deel uw videobestanden die zijn opgeslagen op de interne (of externe) harde schijf met andere mediaspelers van hetzelfde merk (inclusief oudere generatie)
 • Tablets en smartphones: Bedien uw muziek vanaf de tablet of smartphone zonder dat u de tv nodig hebt. Beheer en bewerk uw filmverzameling rechtstreeks vanaf uw tablet of smartphone
 • IR IN: Sluit de bijgeleverde IR-verlengkabel aan voor gemakkelijke RC-besturing
 • Vergulde aansluitingen: Hoogwaardig vergulde uitgangspoorten voor analoog audio links / rechts, coaxiaal voor een betere sonische nauwkeurigheid en meer gedetailleerd, natuurlijk geluid. Zappiti Media: Center Interface : Blader door uw verzameling films en tv-programma’s aangevuld met albumhoezen en media-informatie: (ondertitels, acteurs, regisseur, releasedatum …). Zappiti biedt een automatische categorie-index van films en tv-programma’s direct op de speler zonder dat hiervoor een computer nodig is.
 • Zappiti Search: Gemakkelijke toegang tot uw films of tv-programma’s, dankzij de krachtige zoekmachine in combinatie met slimme filters (acteur, regisseur, lengte, beoordeling, releasedatum …).
 • Ouderlijk toezicht: Met de functie voor ouderlijk toezicht kunt u films markeren als ” kinderen” en de toegang tot andere films blokkeren met een pincode. Zodoende kunnen uw kinderen alleen veilig toegang krijgen tot hun films! Bovendien biedt de kindermodus directe toegang tot films zonder de synopsis voor meer gebruiksgemak.
 • Movie Sagas: de saga-films worden automatisch in groepen geplaatst en gesorteerd op releasedatum.
 • Automatische gezien status: uw films en afleveringen worden automatisch gemarkeerd
 • Zappiti Bonus Live: Bekijk de extra inhoud van je films, zoals Trailers, Maken van, Verwijderde Scènes, Extracten, Recensies, Blooper Reel en Soundtracks.
 • Zappiti Sub: Dankzij deze optie kunt u de ondertitel van een film- of tv-uitzending eenvoudig rechtstreeks downloaden van de mediaspeler!

Door zappiti aanbevolen harde schijven

WD BLUE (up to 6 TB)
WD GREEN (up to 6 TB) - old models, not available anymore
SEAGATE SkyHawk™ (1 to 10 TB)
SEAGATE SkyHawk AI (8 and 10 TB)
SEAGATE Exos™X12 (12 TB)

Compatible with Zappiti 4K HDR but noisy
SEAGATE Baracuda (up to 10 TB)
Not recommanded
WD GOLD (all models)
WD PURPLE (new models - problems to insert in the Zappiti rack)
SAMSUNG (all models)
HITACHI (all models)

Not compatible
WD RED (all models)
WD BLACK (all models)
SEAGATE NAS SSerie

Recommanded HDD models for Zappiti NAS RIP Audio Video Edition use
WD RED (all models)
WD RED PRO (all models)
SEAGATE IronWolf™ (all models)
SEAGATE IronWolf™ PRO (all models)

The HDDs need to be formatted using a PC or Mac in NTFS. ExFAT (compatible both Mac/PC) or MAC OS .
Please contact us in case you need help.

Video