Naar boven
Aanbevolen
Hoya Prime XS UV Filter 55mm Hoya Prime XS UV Filter 55mm De Prime XS serie beschikt over verhard glas voor extra stevigheid en is extra helder voor meer lichtdoorlatenheid. 2995
Hoya HD UV Filter 55mm Hoya HD UV Filter 55mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 5895
Hoya PL-CIR SLIM 55mm Hoya PL-CIR SLIM 55mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 4495

Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS

Art.nr: E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Lichte, compacte zoomlens met sterke vergroting
Met de veelzijdige lens met een 18mm-groothoek en 135mm-telefoto kunt u uiteenlopende onderwerpen en situaties vastleggen. Het compacte, lichte, draagbare ontwerp maakt optimaal gebruik van de voordelen van APS-C met E-bevestiging. Door de snelle, precieze, stille autofocus is dit een uitstekende oplossing met één lens voor dagelijkse fotografie.
 
 
Samen met α-camera's met E-bevestiging van Sony zorgen APS-C-lenzen met E-bevestiging voor grootse cameraprestaties.2


7,5x zoom in een compacte, lichte lens
Deze lens weegt slechts 325 g (11, 5 oz) en heeft een diameter van 67,2 mm en een lengte van 88 mm. De brandpuntsafstand aan het telefoto-einde van het zoombereik is 202,5 mm (equivalent aan 35 mm), wat meer dan genoeg is voor algemene foto's, landschappen, dieren, portretten en meer.
 

Hoge resolutie van hoek tot hoek
Een nieuw optisch ontwerp met één asferisch element zorgt voor een consistente hoge resolutie vanaf het midden van het beeld tot aan de randen in het zoombereik. Twee ED-glaselementen met extra lage verstrooiing onderdrukken chromatische aberratie effectief. Met de ingebouwde optische beeldstabilisatie zijn zonder statief goed scherpe foto's te maken.
 

Close-ups met prachtige achtergrond-bokeh
De minimale scherpstelafstand van slechts 0,45 m (1,48 ft) (max. 0,29x vergroting) maakt close-ups van lekkernijen en natuur mogelijk waarbij scherpgestelde onderwerpen worden gecombineerd met prachtige achtergrond-bokeh. De bokeh is nog beter dankzij een rond diafragma.
 

Snelle, precieze, stille autofocus voor foto's en films
Het autofocussysteem wordt aangedreven door een lineaire motor, voor een snelle, precieze, stille werking die ideaal is voor zowel films als foto's.
 
 
Meer informatie 
 
 

Lensconfiguratie
Indrukwekkende optische prestaties voor camera's van Sony, uiterst nauwkeurig ontworpen voor veelzijdig en betrouwbaar gebruik in diverse toepassingen.

[1] ED-glas [2] Asferische lens

MTF-grafiek
MTF (Modulation Transfer Function) geeft aan hoe goed een lens details kan reproduceren, gemeten als mate van contrast bij lijnen die dicht op elkaar liggen.

[1] Contrast (%) [2] Afstand vanaf optisch midden van de lens (mm) [3] Op 18 mm [4] Op 135 mm [5] Ruimt. frequentie [6] 10 lijnparen/mm [7] 30 lijnparen/mm [8] Max. diafragma [9] F8-diafragma [10] R: radiale waarden T: tangentiale waarden
 
Lensbediening
 
 
1. Zoomring / 2. Schakelaar scherpstelmodus / 3. Scherpstelring