Naar boven
Aanbevolen
Hoya Prime XS UV Filter 49mm Hoya Prime XS UV Filter 49mm De Prime XS serie beschikt over verhard glas voor extra stevigheid en is extra helder voor meer lichtdoorlatenheid. 2795
Hoya HD UV Filter 49mm Hoya HD UV Filter 49mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 5495
Hoya PL-CIR SLIM 49mm Hoya PL-CIR SLIM 49mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 3995

Sony E 55-210mm F4.5-6.3 OSS Zilver

Art.nr: E 55-210mm F4.5-6.3 OSS Zilver
Ideaal voor allerlei soorten foto's, waaronder sport- en natuurfoto's Stijlvol, licht en eenvoudig mee te nemen. Met hoogwaardige afwerking van aluminiumlegering op cilinder Beeldstabilisatie met Optical SteadyShot in de lens voor haarscherpe stabiele foto's zonder statief. Stil mechanisme tijdens het opnemen van films Twee glazen ED-elementen en twee asferische elementen zorgen voor uitstekende optische prestaties binnen het gehele zoombereik Stille, responsieve automatische scherpstelling met intern AF-mechanisme: perfect voor het vastleggen van foto's en HD-films Rond diafragma met 7-bladen voor een prachtig scherptediepteverloop Direct handmatig scherpstellen met niet-roterende scherpstelring tijdens AF: perfect voor nauwkeurig, comfortabel handmatig aanpassen van de instellingen voor scherpstelling Voordop, achterdop en zonnekap meegeleverd
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Kom dichterbij met een compacte 3,8x zoom
E 55–210 mm F4.5–6.3 OSS-zoomlens (SEL55210)
De SEL55210 biedt het bereik dat u nodig hebt voor onderwerpen zoals sport en natuur. Ingebouwde beeldstabilisatie vermindert ruis bij het maken van opnamen op grote afstand of bij weinig licht.
Kom dichterbij met een compacte 3,8x zoom
  
 

Samen met α-camera's met E-bevestiging van Sony zorgen APS-C-lenzen met E-bevestiging voor grootse cameraprestaties.
 
Maak vloeiende, scherpe foto's
Ingebouwde Optical SteadyShot™-beeldstabilisatie zorgt voor mooie foto's en video's zonder ruis wanneer u opnamen maakt zonder statief.
 
 

Zachte vervaging
In plaats van het gangbare veelhoekige diafragma heeft deze lens een rond 7-bladig diafragma voor een meer natuurlijke vervaging (bokeh).
 
Verfijnde optische prestaties
Asferische lenselementen minimaliseren vervorming terwijl glazen ED (extra lage verstrooiing)-elementen een superieur contrast en een buitengewone resolutie en kleurbetrouwbaarheid geven.
 
 
 
Eenvoudig scherpstellen
Door het interne scherpstelmechanisme wordt de lenscilinder vergrendeld. Dit maakt een compactere vormgeving, een snellere automatische scherpstelling en een kortere minimale scherpstelafstand mogelijk.

Specificaties

BEVESTIGING
E-bevestiging van Sony
INDELING
APS-C
BRANDPUNTSAFSTAND (MM)
55-210 mm
35MM-EQUIVALENT BRANDPUNTSAFSTAND (APS-C)
82,5-315 mm
LENSGROEPEN / -ELEMENTEN
9/13
BEELDHOEK (APS-C)
29°-7°40'
MAXIMAAL DIAFRAGMA (F)
4,5-6,3
MINIMAAL DIAFRAGMA (F)
22-32
DIAFRAGMASCHIJVEN
7
ROND DIAFRAGMA
ja
MINIMALE SCHERPSTELAFSTAND:
1 m
MAXIMALE VERGROTINGSVERHOUDING (X)
0,225x
FILTERDIAMETER (MM)
49 mm
BEELDSTABILISATIE (STEADYSHOT)
Optical SteadyShot
Afmetingen en gewicht
AFMETINGEN (B X H X D)
63,8 x 108 mm
GEWICHT
345 g
Voetnoten
*
'35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)' en 'beeldhoek (APS-C)' bij digitale camera met verwisselbare lens en APS-C-beeldsensoren.
Kleuropties
silverblack
Inhoud van de verpakking
Zonnekap (ALC-SH115: rond, met bajonetbevestiging)
Voorkap voor lens
Achterkap voor lens