Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. 6900
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500

Ook voor uw Samsung QE65Q8D 2018 Ultra HD TV bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Samsung QE65Q8D 2018 Ultra HD TV
Bekijk je favoriete programma's en films met onze meest realistische, nauwkeurige en levendige kleuren ooit. Deze Samsung QE65Q8D voldoet aan de hoogste 4K Ultra High-Definition-standaarden. Met SmartThings verandert je TV in een hub voor alle slimme apparaten in je huis, van de koelkast tot je mobiele telefoon.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung QE65Q8D 2018 Ultra HD TV

Dieper zwart voor een realistische kijkervaring

De beste soundbar, geperfectioneerd voor QLED TV

Q Color

Vijf woorden: meer dan een miljard kleuren. Bekijk je favoriete programma's en films met onze meest realistische, nauwkeurige en levendige kleuren ooit. Ontdek de kleinste kleurdetails in elke scène, alsof je midden in de actie zit. De Q8D biedt 100% kleurvolume, wat betekent dat hij de nauwkeurige, volle en gedetailleerde kleuren van je TV maximaliseert.

Q Contrast Plus

Ongestoord van je entertainment genieten. Ontdek de allerkleinste details in de donkerste scènes. Met Q Contrast Plus zie je de kleinste details in elke scène, zelfs als het licht in de kamer aan is.

Direct Full Array

Met Direct Full Array zie je zelfs de kleinste details doordat elke afzonderlijke lichteenheid apart wordt aangestuurd. Hierdoor zie je donkere beelden donkerder, en lichte beelden lichter.

Ultra Black Elite

Ultra Black Elite is gebaseerd op een speciale antireflectietechnologie die wordt toegepast op de folie die over het beeldscherm zit en op het beeldpaneel zelf. Hierdoor weerspiegelt het beeldscherm van de Q8D minder licht en zie je meer contrasten.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Helder beeld en meer contrasten met Q HDR Elite, gebaseerd op HDR10+, zodat je kunt zien wat de regisseur bedoeld heeft. Beleef details die je nog nooit eerder gezien hebt, ook in de lichtste of donkerste scènes.

Wat is HDR 10+

HDR 10+ is een geavanceerde HDR-technologie die ervoor zorgt dat iedere scène wordt weergegeven met optimale kleuren, contrasten en details. QLED TV's zijn gecertificeerd door de UHD Alliance als UHD Premium, zodat jij kunt genieten van echte UHD-content.

4K Ultra HD

De Q8D voldoet aan de hoogste 4K Ultra High-Definition-standaarden zoals vastgesteld door de Consumer Electronics Association (CEA). De Q8D is gecertificeerd met het Ultra HD-logo, wat betekent dat de beelden en het Ultra High Definition-beeldscherm voldoen aan de hoogste technische eisen zoals gedefinieerd door DIGITALEUROPE.

Voor een lange levensduur

De Quantum dots van QLED TV's zijn anorganisch en gaan dus heel lang mee. Dat betekent dat het beeldscherm niet inbrandt en dat je nog jarenlang kunt genieten van dezelfde schitterende kleuren en details.

Q Engine

De spectaculaire beeldkwaliteit van QLED TV's wordt mogelijk gemaakt door onze unieke Q Engine. Deze technologie analyseert elke scène die je ziet voor optimale kleuren, contrasten en details. De strakke achterkant van de Q8D houdt de TV-kabels netjes uit het zicht. En dat in maar drie simpele stappen.

Info

Naast de Deco modus kun je ook kiezen voor een interactieve informatieve achtergrond. Het bijna transparante scherm geeft je alle dagelijkse informatie zoals het weer, de buitentemperatuur en het belangrijkste nieuws. Geniet de hele dag door van muziek op de achtergrond. Zet de muziek aan met een spraakcommando of met je smartphone via Bluetooth.

SmartThings

Met SmartThings verandert je TV in een hub voor alle slimme apparaten in je huis, van de koelkast tot je mobiele telefoon. Zo profiteer je van naadloze interactie en kun je je huis op een slimme manier in de gaten houden.

Specificaties


Scherm
Formaat in inch 65
Formaat in cm 165
Type scherm QLED
4K / Ultra HD

Resolutie 3,840 × 2,160

Beeld Beeldkwaliteit
3600 PQI Beeldfrequentie 100 Hz

HDR HDR 1500
4K upscaling


Audio Speaker systeem
4.1 kanaals

Vermogen 40W
Clear voice

Surround sound

Smart TV
Apps
Games
Skype
Webbrowser

Connectiviteit
LAN
WiFi
Smartphone app

Aansluitingen
USB 2
HDMI 4
CI+
RF ingang 3


Digitale audio uitgang optisch
PC audio ingang
RS-232C

Overig
Tuner
DVB-T2CS2 x 2

Energielabel B
Meegeleverde accessoires
Remote Control, Batterijen, Stroomkabel, Handleiding

Afmetingen en gewicht
Hoogte 910,5mm
Hoogte (zonder voet) 829,9mm
Breedte 1,45m
Diepte 295,7mm
Diepte (zonder voet) 58,7mm
Gewicht 27,1kg