Naar boven

Samsung WW90M642OPW/EN QuickDrive Wasmachine 9kg

Art.nr: QuickDrive Wasmachine 9kg WW90M642OPW
QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot twee keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft.De Bubble Soak-functie verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken met een simpele druk op de knop.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Quickdrive: tot 2 keer zo snel wassen


QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot twee keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbert en houdt je kleding mooi.

Samsung Q-rator

Wasrecept
Wasrecept fungeert als je persoonlijke wasexpert en geeft voor elke was aan wat het beste wasprogramma is.

Wasplanner
Met de Wasplanner kun je zelf een eindtijd instellen en bepaal jij wanneer de was is gedaan. Zo hoef jij je dagindeling niet af te stemmen op de wasmachine.

HomeCare Wizard
De HomeCare Wizard houdt je wasmachine in een optimale conditie door op afstand problemen te signaleren en snel op te lossen.

Super Speed

Wast in slechts 39 minuten
Dankzij Super Speed kan je jouw dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat overeenkomt met 39 minuten. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel'** en een hogere centrifugeersnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd

Actief vlekken verwijderen

Krachtige bubbels voor hardnekkige vlekken
De Bubble Soak-functie verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken met een simpele druk op de knop. Kleding wordt grondig geweekt in actieve zeepbellen, zodat vuil en vlekken loskomen en veel effectiever worden verwijderd.

Hou je wasmachine fris – én de trommel

Eco Drum Clean + reinigt je wasmachine vanbinnen en verwijdert 99,9% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken zonder zware chemische stoffen te gebruiken. De wrijvingskracht van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

Langdurige prestaties

Duurzaam verwarmingselement
De Ceramic Heater Plus heeft een nieuwe speciale antihecht coating, waardoor er minder kalkresten op het verwarmingselement achterblijven dan bij conventionele keramische verwarmingselementen. Het gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat er minder kalkaanslag is die thermische geleiding tegengaat, zodat de verwarming langer meegaat en duurzamer is.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Samsung Quickdrive wasmachine bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw wasmachine 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

WascapaciteitWascapaciteit 9.0 kg
PrestatiesEnergieklasse A+++
Energieverbruik per jaar130
Waterverbruik per jaar 9400 L
Spin Efficiency A
Geluidsniveau Wassen 49 dB
Geluidsniveau Drogen 73 dB
OntwerpKleur Wit
Deur Crystal Gloss
Display LED
KenmerkenQuickDrive
AddWash
Aqua Hose
Bubble Soak
EcoBubble™ TechnologieJa
Keramisch Verwarmingselement
Kinderslot
Eindtijd Uitstellen
Type DroogtrommelSwirl+
Strijkklaar
Lekkage Sensor
Type Motor DIM
Snelle Was
Fysieke specificatiesNetto Afmetingen (BxHxD)600x850x600 mm
Gewicht (netto) 77 kg
Bruto Afmetingen (BxHxD  )666x890x697 mm
Gewicht (bruto) 79 kg