Naar boven

Ook voor uw DALI OBERON 5 Vloerstaande luidspreker Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: DALI OBERON 5 Vloerstaande luidspreker Zwart Essen
Een compacte en stijlvolle vloerstaande luidspreker, deze Oberon 5, voorzien van twee woofers op houtvezelbasis van 5¼ inch met SMC en de 29 mm ultralichte, zachte dome-tweeter met brede bandbreedte. Deze speaker levert een gedetailleerd hifi-geluid voor muziek- en home-cinemasystemen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie


DALI OBERON 5

Vloerstaande luidspreker

Stijlvol en compact

Een compacte en stijlvolle vloerstaande luidspreker, deze Oberon 5, voorzien van twee woofers op houtvezelbasis van 5¼ inch met SMC en de 29 mm ultralichte, zachte dome-tweeter met brede bandbreedte.

Slank, een diepe bas en krachtig

Deze slanke luidspreker zal verbazen met zijn vermogen om een diepe, stevige bas te leveren, samen met een helder en goed gedefinieerd middentonenbereik en luchtige hoge frequenties.

Natuurlijk en levensecht geluid

Een natuurlijke en levensechte weergave van elk muziek- of filmgeluidsspoor. De OBERON 5 is een slanke en compacte vloerluidspreker met een gedetailleerd hifi-geluid voor muziek- en home-cinemasystemen.

Serieuze luidsprekers voor een betaalbare prijs

OBERON van Dali is een complete en veelzijdige luidspreker serie voor iedereen die op zoek is naar overtuigend hifi-geluid en een mooie uitvoering voor een goede prijs.

SMC magneetsysteem

Dali heeft haar SMC-magneetsysteem nog een keer gebruikt, technologieën nog verder ontwikkeld en een compleet nieuwe serie luidsprekers ontworpen die de lat in deze productcategorie hoog legt. Er is sprake van een nieuw ontwerp met een elegant afgeronde voorkant van stof en vloermodellen met stevige aluminium voetjes.

Met een Dali OBERON haal je een luidspreker in huis waar je veel plezier van zult hebben, of je nu kiest voor een compact model op een standaard, een platte en discrete luidspreker aan de wand of een surroundsysteem met grote vloerluidsprekers.

SMC – een uniek magneetmateriaal

De bas-/middenspeakers van de OBERON zijn gebaseerd op een eenvoudigere versie van DALI’s revolutionaire en gepatenteerde ‘Linear Drive’ SMC-magneetsysteem dat ontwikkeld werd voor de EPICON en later ook de basis vormde van de RUBICON- en OPTICON-serie.

SMC elimineert veel van de vervorming waar traditionele magneetsystemen mee te kampen hebben. En dat betekent ook dat de speakers veel eenvoudiger aan te sturen zijn, zodat je uit veel meer versterkers kunt kiezen. Een OBERON-luidspreker klinkt al geweldig met een heel gewone installatie, en dat wordt nog beter bij echt goede apparatuur.

Houtvezelmembranen

De roodbruine bas-/middenspeakers met echte houtvezelmembranen zijn kenmerkend voor DALI en worden zelfs in de meest exclusieve modellen toegepast.

Low-loss – dynamiek en details op ieder volume

Het ‘low-loss’-principe zorgt voor een snelle en nauwkeurige basweergave. En omdat de membraan niet eerst ‘aangeduwd’ hoeft te worden voordat er geluid uit komt, klinkt de OBERON erg goed op laag volume. Je kunt er dus op vertrouwen dat rustige achtergrondmuziek perfect klinkt – zonder equaliser, loudness of andere elektronische noodoplossingen.

Ultralichte tweeter met geavanceerde oplossingen

De tweeter van de OBERON is een speciaal ontworpen, ultralichte 29 mm-softdome die ook de allerhoogste frequenties moeiteloos weergeeft. De elegante en zorgvuldig ontworpen rand rond deze membraan zorgt voor een perfecte spreiding van het geluid. Je hoeft dus niet precies midden voor je luidsprekers te gaan zitten om te kunnen genieten van een mooi stereo geluid.

De OBERON-serie is leverbaar in zwart essenhout, matwit of donker notenhout of licht eikenhout.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor de Dali Oberon luidspreker serie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Categorie : Vloerluidsprekers
Tweeter : 29 mm softdome
Woofer : 2 x 5,25” ‘low loss’ met houtvezelmembraan
Frequentiebereik (-3dB) : 39-26.000 Hz
Impedantie : 6 ohm
Gevoeligheid : 88 dB
Bi-wire : Nee
Spikes meegeleverd : Ja (ook rubberen voetjes)
Kleur : Zwart essenhout, matwit, donker notenhout, licht eikenhout
Afmetingen : 16,2 x 83,0 x 28,3 cm (BxHxD)
Gewicht : 10,8 kg
2-wegs basreflexconstructie met naar achteren gerichte baspoort
Behuizing en front van MDF
Bas-/middenspeaker (aluminium/koper) met 4-laagse spreekspoel
Scheidingsfrequentie: 2.400 Hz

Wat zit er in de doos?

Speaker grill 
Voet 
Spikes 
Plaatsingsdopjes