Naar boven

Ook voor uw DALI OBERON On Wall luidspreker Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: DALI OBERON On Wall luidspreker Zwart Essenhout
Een zeer strakke. slanke, discrete en verrassend erg krachtige luidspreker deze DALI OBERON On-Wall surround luidspreker voor bevestiging aan de muur. Voorzien van een extra grote 29 mm ultra lichtgewicht zachte dome-tweeter, een 5,25 inch SMC houtvezelwoofer en het unieke door Dali geperfectioneerde down-firing baspoortsysteem,
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

DALI OBERON On Wall

Surround / muur luidspreker

Een zeer strakke. slanke, discrete en verrassend erg krachtige luidspreker deze DALI OBERON On-Wall surround luidspreker voor bevestiging aan de muur.

Het unieke baspoort systeem

OBERON On Wall maakt gebruik van het unieke baspoort systeem van Dali aan de wand.

Extra grote dome-tweeter, 5,25 inch houtvezelwoofer en het unieke down-firing baspoortsysteem

Hij beschikt over een extra grote 29 mm ultra lichtgewicht zachte dome-tweeter samen met een 5,25 inch SMC houtvezelwoofer en het unieke down-firing baspoortsysteem, dat Dali heeft geperfectioneerd.

Perfecte keuze voor zowel stereo- als surround-setups

Het combineert technologieën die het mogelijk maken om een luidspreker te creëren die – ondanks het compacte formaat – audio weergegeven als dat van een veel groter model wordt verwacht. Daarom is dit de perfecte keuze voor zowel stereo- als surround-setups.

Serieuze luidsprekers voor een betaalbare prijs

OBERON van Dali is een complete en veelzijdige luidspreker serie voor iedereen die op zoek is naar overtuigend hifi-geluid en een mooie uitvoering voor een goede prijs.

SMC magneetsysteem

Dali heeft haar SMC-magneetsysteem nog een keer gebruikt, technologieën nog verder ontwikkeld en een compleet nieuwe serie luidsprekers ontworpen die de lat in deze productcategorie hoog legt. Er is sprake van een nieuw ontwerp met een elegant afgeronde voorkant van stof en vloermodellen met stevige aluminium voetjes.

Met een Dali OBERON haal je een luidspreker in huis waar je veel plezier van zult hebben, of je nu kiest voor een compact model op een standaard, een platte en discrete luidspreker aan de wand of een surroundsysteem met grote vloerluidsprekers.

SMC – een uniek magneetmateriaal

De bas-/middenspeakers van de OBERON zijn gebaseerd op een eenvoudigere versie van DALI’s revolutionaire en gepatenteerde ‘Linear Drive’ SMC-magneetsysteem dat ontwikkeld werd voor de EPICON en later ook de basis vormde van de RUBICON- en OPTICON-serie.

SMC elimineert veel van de vervorming waar traditionele magneetsystemen mee te kampen hebben. En dat betekent ook dat de speakers veel eenvoudiger aan te sturen zijn, zodat je uit veel meer versterkers kunt kiezen. Een OBERON-luidspreker klinkt al geweldig met een heel gewone installatie, en dat wordt nog beter bij echt goede apparatuur.

Houtvezelmembranen

De roodbruine bas-/middenspeakers met echte houtvezelmembranen zijn kenmerkend voor DALI en worden zelfs in de meest exclusieve modellen toegepast.

Low-loss – dynamiek en details op ieder volume

Het ‘low-loss’-principe zorgt voor een snelle en nauwkeurige basweergave. En omdat de membraan niet eerst ‘aangeduwd’ hoeft te worden voordat er geluid uit komt, klinkt de OBERON erg goed op laag volume. Je kunt er dus op vertrouwen dat rustige achtergrondmuziek perfect klinkt – zonder equaliser, loudness of andere elektronische noodoplossingen.

Ultralichte tweeter met geavanceerde oplossingen

De tweeter van de OBERON is een speciaal ontworpen, ultralichte 29 mm-softdome die ook de allerhoogste frequenties moeiteloos weergeeft. De elegante en zorgvuldig ontworpen rand rond deze membraan zorgt voor een perfecte spreiding van het geluid. Je hoeft dus niet precies midden voor je luidsprekers te gaan zitten om te kunnen genieten van een mooi stereo geluid.

DALI OBERON-serie is leverbaar in zwart essenhout, matwit of donker notenhout of licht eikenhout.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor de Dali Oberon luidspreker serie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Type speaker passief
Principe 2-weg
Ontwerp bassreflex
Frequentiebereik 55 - 26.000 Hz
Wisselfrequentie(s) 2.100 Hz
Belastbaarheid 25 - 100 watt
Gevoeligheid 86,5 dB
Nominale impedantie 6 Ohm
Aansluiting Single wiring
Drive units
Tweeter 29 mm soft textile dome
Bass 5,25" wood fibre cone
Afwerking mat
Afmetingen (BxHxD)245x385x120 mm
Gewicht 4,9 kg

Wat zit er in de doos?

Speaker grill