Naar boven

Marantz SR5013 Zilver Goud

Art.nr: SR5013 Zilver-goud
Het videogedeelte van Marantz SR5013 bevat 8 HDMI-ingangen (waaronder één op het voorpaneel) en is compatibel met de nieuwste 4K Ultra HD videospecificaties, waaronder 60 Hz full rate-inhoud, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020, HDR, HLG (Hybrid Log Gamma) en Dolby Vision compatibiliteit.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Marantz SR5013
Zilver Goud

De Marantz SR5013 is uitgerust tilt uw thuisbioscoop naar een heel nieuw niveau. Onder andere Dolby Atmos en DTS:X zorgen voor een adembenemend 3D surroundgeluid.

7x180 Watt Vermogen

Deze Marantz geeft 7 x 180 watt vermogen af, ruim voldoende om grotere kamers mee te vullen en kan met de Audyssey MultEQ XT perfect afgesteld worden voor iedere luisterruimte. 
Hij is compatibel met de nieuwste 4K Ultra HD videospecificaties, waaronder 60 Hz full rate-inhoud, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020, compatibiliteit met HDR en Dolby Vision. Hij is bovendien compatibel met HDCP 2.2, een vereiste voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content. HLG (Hybrid Log Gamma) pass-through voor toekomstige HDR broadcastinhoud wordt door middel van een firmware-update in de toekomst ondersteund.

HEOS

Door de ingebouwde HEOS draadloze multiroom muzieknetwerktechnologie vormt de SR5013 het hart van een HEOS-systeem en kunt u overal in huis van uw favoriete muziek genieten. Zoek en speel muziek uit uw eigen muziekbibliotheek, van online muziek streamingdiensten en duizenden internetradiostations met de gratis HEOS App. De SR5013 is ook compatibel met Bluetooth en AirPlay zodat u vanaf ieder compatibel apparaat muziek kunt streamen.

7.2-kanaalse AV-receiver met 180 W per kanaal

De eindversterkercomponent van de SR5013 is voorzien van aparte uitvoerapparaten met hoog vermogen voor superieur geluid bij het afspelen van muziek en films, met op alle zeven kanalen hetzelfde vermogen voor een haarscherp geluid. De SR5013 heeft een vermogen van 180W per kanaal en een aandrijfvermogen met lage impedantie voor een uitstekende luidsprekerbediening, en is daarnaast compatibel met 4 ohm luidsprekers.

ULTRA HD 4K/60Hz, full-rate signaaldoorvoer

De SR5013 heeft 8 HDMI-ingangen, waaronder één die handig op het voorpaneel geplaatst is, en heeft een geavanceerd videocomponent die de nieuwste HDMI-specificatie ondersteunt, waaronder 4K Ultra HD 60Hz-video, 4:4:4 Pure Color-sub-sampling, BT.2020 en High Dynamic Range (HDR) pass-throughondersteuning op iedere ingang. Compatibiliteit met Dolby Vision wordt ook ondersteund. HLG (Hybrid Log Gamma) pass-through voor toekomstige HDR broadcastinhoud zal worden ondersteund via een firmware-update.

Dolby Atmos (tot 5.1.2) en DTS:X™

Ervaar iedere dimensie in Dolby Atmos. Waan u in het verhaal dankzij Dolby Atmos. De bewegende audio omringt u met levensechte geluidseffecten. Geniet van een 5.1 of zelfs 4 surround-sound speakersysteem en vier extra hangende speakers of vier Dolby Atmos elevation luidsprekers (7.1.4 met extra 2-kanaals versterker) voor de ultieme thuisbioscoopervaring - inclusief Dolby Surround upmixer voor oud materiaal.

HEOS draadloze multiroom-audiotechnologie

De SR5013 met ingebouwde HEOS-technologie wordt de spil van het HEOS draadloos multiroomsysteem. Met de gratis HEOS App kunt u altijd en overal in huis genieten van uw favoriete muziek. In elke kamer controle over de muziek met de gratis HEOS App. Speel hetzelfde nummer af in elke kam

Specificaties

 • 7.2-kanaalse AV-receiver met 180 W per kanaal
 • 4K/60Hz, full-rate signaaldoorvoer, 4:4:4 kleurresolutie, HDR, BT.2020
 • Dolby Vision > De nieuwste HDMI-standaard voor toekomstbestendige compatibiliteit
 • 8 HDMI-ingangen (één op voorpaneel)
 • Uitgebreide aansluitmogelijkheden: geschikt voor gelijktijdige aansluiting op een tv en projector
 • Conversie van analoog naar HDMI en opschaling van SD/HD naar HD/4K > HD videokwaliteit van bestaande dvd's of analoge bronnen.
 • Dolby Atmos (tot 5.1.2) en DTS:X™ > Meeslepend 3D-geluid met overheadeffecten.
 • Ingebouwde wifi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning
 • Ingebouwde Bluetooth > Betere netwerkstabiliteit, vooral in woningen waar veelvuldig gebruikgemaakt wordt van wifi.
 • Ingebouwde HEOS draadloze multiroom-audiotechnologie
 • AirPlay, Bluetooth, internetradio, Spotify Connect, Pandora, SiriusXM, Napster, Amazon Muziek, TIDAL, Deezer en meer 
 • DSD (2,8/5,6 MHz) FLAC, ALAC en WAV-ondersteuning > Streaming van audio met hoge resolutie en een naadloze weergave
 • Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume en Dynamic EQ. • Voorziet iedere kamer van perfecte egalisatie
 • Speakeraansluitingen met kleurcodering, Setup Assistant, Marantz 2016 AVR Remote App > Moeiteloze installatie, instelling en bediening
 • Intelligente ECO-modus met aan-/uit-/automatische schakelfunctie > Energiebewust zonder afbreuk te doen aan prestaties
 • Geavanceerde multiroomopties; 7.2-kanaals pre-out. Audio en video in verschillende kamers; geschikt voor 3rd party-domoticasystemen.