Naar boven
Aanbevolen
B+W UV filter 72mm B+W UV filter 72mm B+W UV filter 72mm. B+W is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van filters voor fotografische toepassingen. 3995
Hoya PL-CIR 72mm Hoya PL-CIR 72mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 5195

Canon EF-S 18-200 F3.5 - 5.6 Image Stabilizer

Art.nr: Canon EF-S 18-200 f/3.5-5.6 IS
De Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS is een objectief voor vrijwel alle Canon EOS camera's. De lens heeft een veelzijdig zoombereik. De lens heeft een scherpstelafstand van 45 cm, waardoor u al op korte afstand kunt focussen op je onderwerp.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

ProductinformatieDe Canon AF-S18-200 lens heeft compacte afmetingen en een krachtige zoom van 11x – het ideale zoomobjectief voor fotografen die vaak op reis zijn. De 4-stops Image Stabilizer garandeert optimale prestaties bij weinig omgevingslicht.

Compact, snel en licht in gewicht
De EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS is een compact EF-S objectief met een hoge zoomfactor – ca. 11x. Het objectief heeft een zoom van 18-200mm (de equivalente 35mm film brandpuntafstand is 29-320mm) en een maximale lensopening van f/3.5-5.6. Het objectief is ontworpen voor beginnende en gevorderde fotografen die op zoek zijn naar een objectief met optische Image Stabilizer en een grote brandpuntafstand. Het objectief weegt slechts 595 g en de afmetingen bedragen 78,6 x 102 mm. In alle zoomstanden heeft het objectief een minimale scherpstelafstand van 0,45 m.

De EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met EOS camera’s met een EF-S objectiefvatting, dus niet geschikt voor FullFrame

Asferische en UD elementen
De hoge beeldkwaliteit wordt gegarandeerd door twee uiterst nauwkeurige asferische lenzen die aberraties waaronder kromming van het beeldveld en vervorming corrigeren. Chromatische aberraties die vaak voorkomen bij groothoekfotografie worden gecorrigeerd door twee UD lenzen. Deze zorgen voor een optimale beeldkwaliteit en van beeldhoek-tot-beeldhoek voor een maximale detailregistratie.

Super-Spectra coating
De door Canon gepatenteerde coating van het lenselement minimaliseert overstraling en reflecties als gevolg van licht dat wordt weerkaatst op het oppervlak van de beeldsensor in de camera zelf en op interne lensoppervlakken. De doorlaatbaarheid van het licht is verbeterd en de invloed van reflecties is gereduceerd om zo haarscherpe opnamen te produceren.

4-stops Image Stabilizer
Een 4-stops optische Image Stabilizer – speciaal ontworpen voor het specifieke brandpuntbereik van het objectief – voorkomt onscherpte als gevolg van cameratrillingen bij fotografie uit de losse hand of bij lange sluitertijden. De automatische panningdetectie optimaliseert de prestaties wanneer de camera bewegende onderwerpen volgt. En omdat het IS systeem zich in het objectief bevindt, zijn de resultaten bij het maken van de compositie zichtbaar in de zoeker.

Duurzame constructiekwaliteit
De EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS is ontworpen voor intensief gebruik en heeft een duurzaam, robuust ontwerp dat volledig voldoet aan de eisen van dynamische fotografen. In het gehele objectief wordt milieuvriendelijk loodvrij glas gebruikt.

Specificaties

Het objectief weegt slechts 595 gram en de afmetingen bedragen 78,6 x 102 mm