Naar boven
119900 99900
Per set van twee
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
All-Risk verzekering TV / Audio productwaarde tot €1250 All-Risk verzekering TV / Audio productwaarde tot €1250 All-Risk verzekering, dekt zowel schade, diefstal als reparaties voor een periode van 60 maanden = 5 jaar 12699
Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 4250
Audioquest Forest Optilink 3.00 Audioquest Forest Optilink 3.00 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 8900
KEF P1 Desk Pad Wit (prijs per set) KEF P1 Desk Pad Wit (prijs per set) De P1 Bureau pad is ideaal wanneer u LSX als desktopluidspreker gebruikt, aan beide zijden van een televisie, op een boekenplank of in een kast. 15000
Kef S1 Floor stand Wit Kef S1 Floor stand Wit De S1-vloerstandaard is voorzien van een kabelbeheersysteem waarmee je eventuele bekabeling wegwerkt. Het geïntegreerde bevestigingssysteem verbin... 32900

Ook voor uw KEF LSX Draadloos muzieksysteem Wit bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: KEF LSX Draadloos muzieksysteem Wit
KEF LSX is een compact draadloos muzieksysteem met twee luidsprekers. Met alle gemak en connectiviteit van de draadloze wereld, maar ook met emotie en details van echte hoge resolutie stereo. Voorzien van KEF’s Uni-Q driver, een innovatie die het stereobeeld radicaal verbeterd. Per set van twee
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

KEF LSX Wit

Een stereo en volledig draadloos muzieksysteem

Inclusief twee luidsprekers

LSX van het Britse merk KEF is een compact draadloos muzieksysteem met twee luidsprekers en met alle gemak en connectiviteit van de draadloze wereld, met de emotie en details van echte hoge resolutie stereo. 

Volledig draadloos

KEF LSX is volledig draadloos, zowel vanaf de bron als tussen de luidsprekers, met AirPlay 2 (vanaf januari 2019) voor Apple multi-room.

De allernieuwste akoestische engineering

LSX volgt de bekroonde LS50 Wireless en deelt een groot deel van de allernieuwste akoestische engineering die dat product zo beroemd heeft gemaakt.

KEF’s Uni-Q driver

Het bevat vanzelfsprekend een versie van KEF’s Uni-Q driver, een innovatie die het stereobeeld radicaal verbeterd en dit in een veel breder luistergebied doet.

Music Integrity Engine TM van KEF

Dit in combinatie met met de geavanceerde Music Integrity Engine TM van KEF: een selectie van op maat gemaakte algoritmen voor digitale signaalverwerking die zorgen voor nauwkeurige tijdafstemming en fasecoherentie. Het resultaat is, hoewel LSX compact is vormgegeven, een weergave die grootser is dan haar omvang doet vermoeden.

KEF's lange traditie van samenwerking met bekende ontwerpers

Voortzetting van KEF's lange traditie van samenwerking met bekende ontwerpers, werd door Michael Young en meesterwerk van elegantie gecreëert. LSX wordt geleverd met een keuze uit vijf kleuren - zwart, blauw, kastanjebruin en olijfgroen - die zijn bekleed met een luxe stof van de Deense textielfabrikant Kvadrat - en een opvallend glanzend witte uitvoering.

Apple music en Tidal

LSX biedt connectiviteit met APPLE MUSIC (via AirPlay 2, januari 2019) en TIDAL en heeft via DLNA ook toegang tot muziek die is opgeslagen op een netwerk-server of pc. Het beschikt ook over Bluetooth 4.2-connectiviteit. Zijn connectiviteit maakt LSX perfect voor muziek en tv, waarvoor het zowel TOSLINK optische als auxiliary-ingangen heeft.

KEF Control App

LSX kan binnen enkele minuten perfect worden ingesteld met behulp van de Control-app van KEF, die ook feature- en firmware updates beheert via eenvoudige over-the-air downloads.

Ingebouwde Tidal streaming

Met ingebouwde Tidal streaming kunnen muziekliefhebbers de volledige bibliotheek van rechtstreeks vanuit de cloud streamen. Streaming wordt nooit onderbroken, zodat gebruikers video's kunnen bekijken, games kunnen spelen, telefoontjes kunnen beantwoorden en meer, allemaal zonder pauzes of onderbrekingen van de muziek, zelfs als de luisteraar de kamer verlaat of buiten bereik komt.

Compact, moeiteloos te bedienen en met connectiviteit opties om te voldoen aan zowel muziekstreaming als tv-behoeften. LSX is een grote stap voorwaarts in het leveren van een optimale geluidskwaliteit voor ‘connected’ consumenten.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor dit KEF LSX Actieve draadloze muzieksysteem serie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Akoestiek: 4" Uni-Q driver; FEA ontworpen kast with hidden heat-sink
KEF's geavanceerde time correcting Music Integrity EngineTM
Vermogen 2 x 30W + 2 x 70W Class D amplifiers
Te wijzigen EQ settings via KEF Control App
Dedicated apps for iOS and Android
Eigen wireless inter-speaker connection ondersteunt 48kHz/24bit; optioneel wired
Apollo al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres, ook voor uw KEF LSX
Verbinding ondersteunt 96kHz/24bit transmission
Ondersteunt bron files up to 192kHz/24bit
2.4GHz/5GHz Dual-band Wi-Fi connectivity (DLNA/uPNP)
Apple AirPlay 2
Tidal Music (via KEF Stream app)
Bluetooth 4.2 met Qualcomm aptX codec
Optical input (TOSLINK)
AUX input
Subwoofer output
Ondersteuning 3rd party programmable remote controls
Ondersteuning IP Control
Beschikbaar in de kleuren: Rood, Blauw, Glanzend White, Black en olijfgroen

Video