Naar boven

Ook voor Audioquest FLX SLIP 14/4 DB Luidsprekerkabel grijs bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Audioquest FLX SLIP 14/4 DB Luidsprekerkabel Grijs
De vier geleiders van deze Audioquest SliP 14/4 DB speaker kabel grijs zijn gemaakt van zuiver AWG-LGC-koper (Long-Grain Copper). Audioquest garandeert kwaliteit een een perfect en helder geluid.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Audioquest FLX SLIP 14/4 DB

Luidsprekerkabel Grijs

Prijs per meter

Audioquest SliP 14/4 DB, een luidsprekerkabel die op de normale wijze gebruikt kan worden maar is ook gemaakt om ingebouwd te kunnen worden. Zonder twijfel kunnen we zeggen dat de Audioquest kwaliteit een perfect en helder geluid garandeert

Geleiders van zuiver LGC-koper

De geleiders van de SLiP 14/4 DB zijn gemaakt van zuiver AWG-LGC-koper (Long-Grain Copper). Om de kabel flexibel te maken, heeft AudioQuest een aantal (4) dunnere geleiders gebruikt (Semi-Solid Concentric Packed) in plaats van één massieve geleider, normaal gebruikt om vervorming zoveel mogelijk te beperken. Deze geleiders zijn echter nog steeds duidelijk dikker dan multicore-kabels. Deze kabel is perfect geschikt als de afstand langer is of als u meerdere speakers wilt aansluiten in uw ruimte.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor kabels

Ook voor uw Audioquest luidsprekerkabel bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt luidsprekerkabels bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Lengte per meter
Levering per meter
Kabelopbouw Full-Range (stereo)
Legering koper (LGC)
Geleider 2,08mm 4
Grijs