Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 3500
Audioquest Chocolate 1,50 HDMI kabel Audioquest Chocolate 1,50 HDMI kabel Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze HDMI kabel is een mus... 12900
Audioquest Chocolate 0.6 HDMI kabel Audioquest Chocolate 0.6 HDMI kabel Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze HDMI kabel is een mus... 9900

Ook voor uw Panasonic DP-UB9004 Ultra HD Blu-ray-speler bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Panasonic DP-UB9004 Ultra HD Blu-ray-speler
Het is zonder twijfel dat deze Panasonic UB9004  Ultra HD Blu-ray-speler u gegarandeerd een perfecte bioscoopervaring zal bieden. Ondersteuning Google Assistant en Amazon Alexa. En, Een EISA Award winnaar van 2018-2019 in de categorie Best Product.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Panasonic DP-UB9004

Ultra HD Blu-ray-speler

De beste Home Cinema Experience

Het is zonder twijfel dat deze Panasonic UB9004  Ultra HD Blu-ray-speler u gegarandeerd de perfecte bioscoopervaring zal bieden.

4K beeldverwerking

Het is namelijk zo dat DP-UB9004 over de bekroonde Panasonic 4K beeldverwerking beschikt met hoogwaardige audioweergave. Verder is deze speler voorzien van een gebalanceerde XLR uitgang, hoogwaardige D/A converter en een aparte voeding voor de audiocircuits.

Top-class HCX video processor

De top-class HCX video processor zorgt bovendien voor een adembenemende beeldkwaliteit. Ervaar de allermooiste kleuren en kleinste details, prachtig weergegeven op een 4K scherm. De integratie van de laatste HDR-standaard (HDR10+, Dolby Vision en Hybrid Log Gamma) voltooid het plaatje.

Beeldkwaliteit

De DP-UB9004 ondersteunt zowel HDR10+, als Dolby Vision en kan UHD Blu-ray-, Video-on-Demand- (VOD) en USB- content weergeven. Door de ondersteuning van HDR10+ , biedt dit u aanzienlijke voordelen doordat de kijkervaring per scène wordt geoptimaliseerd.

Dolby Vision

Ook ondersteunt deze speler Dolby Vision, wat de beleving van het getoonde entertainment verandert. Helderheid en het contrast worden vergroot en alle beschikbare rijke kleuren worden getoond.

Dolby Vision en Hollywood Cinema Experience

Dolby Vision biedt een consistente en spectaculaire beleving voor een grote verscheidenheid aan content en apparaten. Verder maakt de DP-UB9004 gebruik van de Panasonic 4K beeldverwerking door middel van de HCX (Hollywood Cinema Experience) processor met hoogwaardige audio- weergave voor de ultieme homecinema ervaring.

Netwerk

De speler ondersteunt verder stembediening via Google Assistant en Amazon Alexa. Er hoeft alleen maar tegen een bestaand apparaat dat Google Assistant of Amazon Alexa ondersteunt gesproken te worden om een film vooruit te spoelen of te pauzeren. Afstandsbediening is dan niet nodig. Bovendien is handsfree gebruik door middel van stembediening ook mogelijk.

Audio

Panasonic DP-UB9004 is een 7.1-kanaals AV speler met XLR uitgang, D/A converter en een aparte voeding voor de audiocircuits. De UB9004 biedt een uitstekende geluidskwaliteit dankzij onder andere een speciale audio-voeding en een nieuw ontwikkeld chassis dat trillingen beperkt. Ook is het voorzien van een krachtige D/A-converter, een gebalanceerde XLR-uitvoer en vibratie-reducerend frame dat zeer stijf is en een laag zwaartepunt heeft. De geluidskwaliteit is daardoor uitstekend.

EISA Award

Deze mooie Panasonic DP-UB9004 Blu Ray speler is een van de EISA Awards winnaars van 2018-2019 in de categorie Best Product. Deze speler wordt onder andere geprezen om zijn high-end kwaliteit, high-end componenten, design and uiteraard de fantastische beeld- en geluidskwaliteit.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Blu Ray spelers

Ook voor uw Panasonic Blu Ray Speler bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.