Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Type 2 speakerkabel (prijs per meter) Audioquest Type 2 speakerkabel (prijs per meter) De luidsprekerkabels uit de 4-Series zijn misschien wel de meest succesvolle uit de ruim 30-jarige geschiedenis van AudioQuest. 1250
Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,00 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2900
Audioquest Cinnamon 0.6 HDMI kabel Audioquest Cinnamon 0.6 HDMI kabel Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze HDMI kabel is een mus... 6900
Audioquest Forest Optilink 1.50 Audioquest Forest Optilink 1.50 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 4900

Ook voor Pioneer VSX-LX303 AV RECEIVER Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Pioneer VSX-LX303 Zwart
Activeer Chromecast en krijg toegang tot uw digitale muziekcollectie, streamingdiensten, internet radio en multiroom functies op deze Pioneer VSX-LX303. Via Bluetooth, wifi of AirPlay streamt deze VSX-932 7.2 kanaals receiver van Pioneer muziek draadloos van uw mobiele apparaat,
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Pioneer VSX-LX303

AV RECEIVER Zwart

Multiroom - Flare Connect

Deze AV receiver ondersteunt Flare Connect. Flare Connect is een stabiel draadloos protocol dat elke audiobron aangesloten op een compatibel audioproduct in uw hoofdkamer - van vinyl tot streaming audio - spiegelt naar draadloze luidsprekers die zich in andere kamers bevinden en die zijn aangesloten op uw thuisnetwerk.

Meer over Pioneer Remote App

Met de gratis Pioneer Remote App kunt u uw iPad/iPhone/iPod Touch of Android-apparaat zoals bijvoorbeeld een smartphone gebruiken om de draadloze luidspreker te bedienen of om nummers af te spelen die zich op uw smartphone bevinden. U kunt ook internetradiostations selecteren of nummers van uw mediaserver afspelen.

Dolby Atmos Enabled luidsprekers

Bij het gebruik van Dolby Atmos-enabled luidsprekers wordt naar omhoog gericht geluid van het systeem via het plafond gereflecteerd, terwijl naar omlaag gericht geluid de oren rechtstreeks bereikt. Deze verschillende paden veroorzaken een faseverschuiving, die het geluid oncomfortabel maakt. De Reflex Optimizer, die gebruik maakt van de Phase Control-technologie, compenseert deze verschuiving, en verbetert de lokalisatie van het geluidsbeeld door de frequenties uit te lijnen met die van de vloerluidsprekers om de ideale weergave-omgeving te creëren.

HDR10 en Dolby Vision

Dit Ondersteunt doorvoer voor HDR10 en Dolby Vision. Door het bronapparaat aan te sluiten kunt u op een compatibel beeldscherm van deze recentste videostandaarden genieten. En wat meer is: alle HDMI-aansluitingen ondersteunen 4K, BT.2020 en HDCP 2.2, wat betekent dat u geen problemen zult ondervinden bij het upgraden naar nieuwe apparaten.

Multi-Channel Acoustic Calibration System

Creëer een optimale akoestische omgeving met het MCACC-systeem (Multi-Channel Acoustic Calibration System) van Pioneer. Dit is ontwikkeld met de expertise van professionele opnamestudio's. Via de eigen microfoon compenseert het systeem automatisch voor verschillen in luidspreker grootte, niveau en afstand, en egaliseert het de respons.

Chromecast

Deze VSX LX303 van pioneer heeft ook Chromecast ingebouwd, zodat u uw mobiele apparaat kunt gebruiken om uw favoriete muziek, radio of podcasts naar uw luidspreker te streamen. U kunt audio bedienen vanaf elke plek in het huis met behulp van Chromecast-enabled apps op uw persoonlijke apparaat —Android-telefoon iPhone, iPad, en tablet, Mac en Chromebook en Windows-laptop.  

DTS Play-Fi

DTS Play-Fi streamt draadloos alle audio vanaf elk compatibel mobiel apparaat naar DTS Play-Fi-compatibele audiosystemen, om zo een multi-room systeem in uw huis te creëren. Vanuit de DTS Play-Fi-app kunt u op hetzelfde moment verschillende bronnen naar verschillende luidsprekers streamen.

Van 9,2 naar 11.2

Door toevoeging van een externe versterker, kan de 9.2-kanaals AV-receiver worden uitgebreid om 11 kanalen te decoderen om de 7.2.4 kanaalsconfiguratie van het nieuwste bioscoopgeluidsplatform Dolby Atmos® aan te sturen.

U kunt objectgeöriënteerd geluid reproduceren in vloeiende, gebogen bewegingen, of de realistische driedimensionale beweging boven de hoofden met de bovenste luidsprekers. Andere audiocodecs inclusief DTS-formaten kunnen nu via upmixing worden opgewaardeerd met Dolby Surround om te genieten van 3D-surroundgeluid.

DTS:X

DTS:X is de audiocodec van de volgende-generatie van DTS die gebruik maakt van op objecten gebaseerd geluid om nieuwe meeslepende en interactieve audio-ervaringen mogelijk te maken. Ervaar een meeslepende soundscape met ongelooflijk rijke en levensechte geluiden. Andere audiocodecs inclusief Dolby-formaten kunnen nu via upmixing worden opgewaardeerd met DTS Neural:X om te genieten van 3D-surroundgeluid.

Google Assistant

Dit product werkt met de Google Assistent, zodat u deze kunt vertellen het volume hoger te zetten, nummers over te slaan of de muziek te stoppen met uw apparaat dat Google Assistent aan boord heeft, zoals Google Home.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor AV Receivers

Ook voor uw Pioneer AV Receiver bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Pioneer versterkers en receivers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Kleur Zwart
Merk Pioneer
Streaming audio Airplay, Bluetooth, Spotify Connect, Wifi, Google Cast
Speaker kanalen 9.2
HDMI ingangen 6
HDMI uitgangen 2
Gewicht 10.8 kg

Kijk ook eens naar