Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m De Tower RCA-kabel van Audioquest is het nieuwste model uit de 'Bridges and Falls-series'. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2500
Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Digitale coax kabels van Audioquest zijn ontworpen om vervorming over een extreem grote bandbreedte te minimaliseren. 2750

Ook voor Onkyo NS-6130 Network Audiospeler Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Onkyo NS-6130 Network Audiospeler Zwart
Uw volledige digitale collectie afspelen met uw stereo-installatie, met deze Onkyo NS-6130 Network Audiospeler Zwart. Maak gebruik van Google Cast of Airplay om muziek af te spelen vanaf uw smartphone of PC. Met de bedieningsapp selecteert u uw favoriete muziek.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Onkyo NS-6130

Network Audiospeler Zwart

Uw volledige digitale collectie afspelen met uw stereo-installatie, met deze NS-6130.

Geruisloze signaalverwerking van hi-res audio naar mp3

Deze speler van Onkyo is voorzien van een volledig symmetrische L/R-kanaal lay-out, AKM 768 kHz/320-bit DAC en geruisloze signaalverwerking van hi-res audio naar mp3.

Onkyo Controller App

Een nieuwe Onkyo controller-app zorgt ervoor dat u albums kunt vinden via een gebruiksvriendelijke interface. Of maak gebruik van Google Cast of Airplay om muziek af te spelen vanaf uw smartphone of pc.

Onkyo’s analoge filosofie

Onkyo heeft met de NS-6130 haar analoge filosofie toegepast op de digitale component NS-6130. In combinatie met VLSC ruis verwijdering bent u verzekerd van een stabiel signaal dat geleverd wordt aan uw versterker.

Hi-res audio

Onkyo zorgt met de NS-6130 ervoor dat de sfeer van analoge audio gecombineerd wordt met het gemak van digitale audio. Hi-res audio bevat namelijk meer informatie en zorgt daardoor meer voor de sfeer van de originele opname. De NS-6130 ondersteunt DSD 11.2 MHz en 192/24 Hi-res Audio.

Streaming

De NS-6130 beschikt over meerdere streamingsmogelijkheden voor het afspelen van muziek. Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een bestaand hifi systeem met audio casting en USB-HDD, is de NS-6130 zeer geschikt. De mediaspeler is voorzien van features als premium 768 kHz/32-bit DAC en VLS digitale ruis filtering.

Google Cast

Met Google Cast kunt u audio van uw gsm of laptop naar de NS-6130 streamen. Regel het afspelen via vertrouwde apps voor iPhone, iPad en Android ™ apparaten en Mac, Windows en Chromebook computers.

Streamen vanaf Apple laptops, pc's en mobiele iOS-apparaten

Het is ook mogelijk om audio te streamen vanaf Apple laptops, pc's en mobiele iOS-apparaten op de NS-6130 via Airplay. Dit levert helder geluid op vanaf elke digitale bron.

Stabiel geluid

De NS-6130 is zo ontworpen dat u altijd verzekerd bent van een stabiel geluid. Dit komt mede door het aluminium frontpaneel. Dit zorgt ervoor dat ongewenste trillingen worden voorkomen en daardoor geen invloed hebben op de geluidskwaliteit.

Bedieningsapp

Met de bedieningsapp selecteert u uw favoriete muziek via een gebruiksvriendelijke interface. Het zal daardoor eenvoudig worden om muziek te streamen vanaf de Spotify app of vanaf een smartphone of PC applicatie die Google Cast of Airplay ondersteunt. Streamings- en internet radiodiensten zijn daarnaast gemakkelijk te gebruiken met behulp van de Onkyo Controller app of afstandsbediening.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een Onkyo Netwerkspeler bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Merk Onkyo
Inclusief afstandsbediening
Te bedienen via smartphone
Ingebouwde DAC
Afspelen van USB
Audioformaten MP3 | WMA
Hi-res audio
Wifi
Type draadloos Wireless N
Aantal wifi antennes 2
Ethernet poort(en) 1
RCA-Tulp uitgang
USB aansluiting 2
USB voorzijde 1
Afmetingen (b x h x d) 4350 x 1000 x 3170 mm
Gewicht 3,5 kg
Kleur Zwart
Artikelnummer NS-6130-B

Wat zit er in de doos?

AC-kabel
Handleiding
Afstandsbediening
AAA (R03) batterij x 2

Kijk ook eens naar