Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Forest Optilink 0.75 Audioquest Forest Optilink 0.75 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 3900
Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Audioquest Forest Coax Digitale kabel 0.75m Digitale coax kabels van Audioquest zijn ontworpen om vervorming over een extreem grote bandbreedte te minimaliseren. 2750
Audioquest Evergreen RCA 0,60 Audioquest Evergreen RCA 0,60 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... 3500

Ook voor Onkyo NS-6170 Network Audiospeler Zwart bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Onkyo NS-6170 Network Audiospeler Zwart
De Onkyo NS-6170 combineert de toegankelijkheid en bruikbaarheid van digitale audio met de ziel van analoog, en transformeert hoe u muziek ervaart op uw hifisysteem. Hi-Res audio met een analoge ziel.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Onkyo NS-6170

Network Audiospeler Zwart

Hi-Res audio met een analoge ziel.

Digitale audio op uw hifisysteem met een analoge ziel

De NS-6170 combineert de toegankelijkheid en bruikbaarheid van digitale audio met de ziel van analoog, en transformeert hoe u muziek ervaart op uw hifisysteem.

Rijkdom en vitaliteit in het geluid

De gebruikte technologieën helpen de kenmerkende en genuanceerde instrumentale resonanties in Hi-Res audiosignalen te verwoorden, maar dan met een rijkdom en vitaliteit die zelden wordt geassocieerd met digitaal luisteren.

Onkyo Controller App

Verbind uw HDD-muziekbibliotheek via USB en blader door de terabytes met de Onkyo Controller-app, of stream alles van mobiel naar de speler en andere ondersteunde componenten via ingebouwde Chromecast of FlareConnect ™. Elke dag is er een nieuw avontuur in geluid, en dat allemaal via dezelfde versterker en luidsprekers die je lp's laten zingen.

Zie onderstaande specificaties

Zie ook onderstaande specificaties, alvast een aantal eigenschappen op een rij; 2 x USB Type-A Inputs (voor en achterkant), muziek makkelijk selecteren met Onkyo Controller App, Chromecast built-in, Wi-Fi®, AirPlay, and Spotify®.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een Onkyo Netwerkspeler bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Type product Audio Netwerk Player
Belangrijke kenmerken 2 x USB Type-A Inputs (Front and Rear) for Audio Playback via Mass-Storage Class HDDs with Easy Music Selection via Onkyo Controller App for iOS1 and Android™.
Ondersteunt Hi-Res Audio Playback: DSD (DSF/DIFF) to 11.2 MHz; FLAC, WAV, Apple Lossless, and AIFF to 192 kHz/24-bit.
Chromecast built-in, Wi-Fi®, AirPlay, and Spotify®.
Ondersteuning voor TIDAL, Deezer, en TuneIn Streaming Services
FlareConnect™ Multi-room Audio Distribution voor Compatible componenten en Speakers
Onderstening van diverse audio formaten Including MP3, MPEG4 AAC, and WMA
Jog/Push/Enter Controls inclusief Power ON/OFF, Play/Pause, and Stop
Kleur Zwart

Kijk ook eens naar