Naar boven
Aanbevolen
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995
Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m De Tower RCA-kabel van Audioquest is het nieuwste model uit de 'Bridges and Falls-series'. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2500

Ook voor TEAC A-R650 MK2 Stereo versterker bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: TEAC A-R650 MK2 Stereo versterker Zwart
Een krachtige en zeer geavanceerde geïntegreerde versterker van dit oorspronkelijke Japanse Hifi merk.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

TEAC A-R650 MK2

Stereo geïntegreerde versterker

Zwart

Geïntegreerde stereoversterker

Met een vermogen van 120 Watt is de TEAC A-R650 een zeer krachtige stereo versterker van dit oorspronkelijke Japanse Hifi merk. Perfect geschikt voor boekenplankspeakers of zuilspeakers,TEAC A-R650 kan het aan. Bovendien, geschikt voor impedanties tussen 4 en 16 Ohm.

IN / Uitgangen

Met twee paar uitgangen kunt u twee paar speakers tegelijk aansturen. TEAC A-R650 heeft bovendien 7 ingangen voor onder andere uw cd-speler, cassettedeck en platenspeler.

Bediening

Met de grote knoppen aan de voorkant kunt u handig de bron wijzigen, het volume aanpassen en geluidsinstellingen veranderen. De meegeleverde afstandsbediening is geschikt voor deze versterker, maar ook voor andere TEAC-componenten.

Over TEAC

Het bedrijf dat uiteindelijk TEAC werd, is opgericht in augustus 1953. De oorspronkelijke naam is de Tokyo Television Acoustic Company. Het begon met onder andere Katsuma Tani, een voormalig lucht en ruimtevaart ingenieur, die al snel naam maakte door het maken van hoge kwaliteit audio equipment.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi

Ook voor een TEAC versterker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt TEAC bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

TEAC A-R650 MK2
Merk Teac
Speaker kanalen 2,1
Vermogen 120 Watt
Afmetingen (b x h x d) 435 x 142 x 355 mm
Gewicht 9,2 kg