Naar boven

Denon AVR-X3500H

Art.nr: AVR-X3500H
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Productinformatie
De AVR-X3500H 7.2-kanaals surround receiver biedt de ultieme thuisbioscoop-ervaring met Dolby Atmos en DTS:X, met daarbij ongeëvenaarde muziekafspeelfuncties , dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en Apple Airplay 2.

Verbluffend 3D-geluid
Geniet van geweldig surroundgeluid met de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X. Het ontwerp van de AVR-X3500H met 7 versterkers biedt je de mogelijkheid twee speciale overhead-luidsprekers te gebruiken in een 5.2.2-configuratie of eenvoudige 7.2-configuratie zonder overhead-luidsprekers.

Krachtige versterker met ECO-modus
Alle kanalen van de AVR-X3500H zijn uitgerust met high-current uitvoerapparaten met eigen voeding en hebben een maximaal vermogen van 180 Watt per kanaal. Er is ook een automatische ECO-modus die het maximaal beschikbare vermogen aan het volume aanpast. Daarnaast vind je een ECO-meter op het scherm waarmee je in real-time de vermindering van het stroomverbruik kunt zien.

Een echte thuisbioscoop
Het geavanceerde videodeel van de AVR-X3500H is geheel compatibel met de nieuwste HDMI- en HDCP 2.2-specificaties en is geschikt voor iedere 4K Ultra HD-bron. High Dynamic Range (HDR), Dolby Vision-compatibiliteit en Hybrid Log Gamma (HLG) en eARC (enhanced Audio Return Channel) zijn eveneens beschikbaar. Je kunt ook genieten van ultra-HD beelden van oudere analoge en digitale bronnen.

Het hart van je draadloze netwerk
Bedien eenvoudig al je geluid en al je muziek. Volledig draadloze verbinding via zowel WiFi als Bluetooth en Apple Airplay-ondersteuning. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en de app vormt de AVR-X3500H het hart van je draadloze multi-room geluidsnetwerk in het hele huis.

Snelle installatie
De AVR-X3500H begeleidt je door het installatieproces voor de meest precieze configuratie. Optimaliseer alle instellingen voor de best mogelijke geluids- en videokwaliteit van je systeem, direct vanaf het begin. De meest geavanceerde Audyssey MultEQ XT32 luidsprekerconfiguratie verzekert je van het beste geluid in alle ruimtes.

Specificaties

Audio
Receiver type
Surround
Audio output channels
7.2
Vermogen per kanaal (8 Ohm, 20-20KHz)
105 W
Vermogen per kanaal (6 Ohm, 1KHz)
180 W
Impedantie
8 Ohm
Radio
Radio
Ja
DAB+
Nee
Netwerk
Ethernet LAN
Ja
Wi-Fi
Ja
AirPlay
Ja
Bluetooth
Ja
Poorten & interfaces
HDMI
Ja
Inputs
Aantal HDMI ingang(en)
8
Technische details
Afstandsbediening
Ja
Kleur van het product
Zwart
Gewicht en omvang
Hoogte
16.7 cm
Breedte
43.4 cm
Diepte
39.1 cm
Gewicht
1.08 kg
Inhoud van de verpakking
Inclusief speakers
Nee
Productdetails
EAN
4951035065952
Merk
Denon
Type
DENON AVR-X3500H