Naar boven
Aanbevolen
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995
Audioquest Pearl Optisch 0.75m Audioquest Pearl Optisch 0.75m De Audioquest Optische Pearl kabel is een optische kabel met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. 2900
Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m De Tower RCA-kabel van Audioquest is het nieuwste model uit de 'Bridges and Falls-series'. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2795

Denon PMA-800NE Zilver

Art.nr: PMA-800NE Zilver
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De Denon PMA-800NE behaalt nieuwe hoogtes in premium audioprestaties met digitale ingangen en een ingebouwde phono-equalizer. Van een diepe bas tot gedetailleerde hoge tonen; luister naar je favoriete audio met hoge resolutie met de 192 kHz /24 bits D/A-converteerder. Met 85W (4 Ohm) per kanaal levert de PMA-800NE genoeg vermogen om je luidsprekers aan te sturen voor een optimaal geluid. Sluit via de drie optische en een coaxiale digitale ingang je favoriete componenten op de PMA-800NE aan. De PMA-800NE wordt aangedreven door de Denon Advanced High Current (AHC) Single-Push-Pull-versterkerschakeling. Hierdoor biedt hij een uitstekende geluidskwaliteit die een hoog vermogen balanceert met delicate, muzikale details.

Features
Hoog uitgangsvermogen van 2 x 85W (4 Ohm) Gebruik het maximale vermogen om je favoriete luidsprekers aan te drijven.
Advanced High Current (AHC) Single-Push-Pull-versterkerschakeling. Wijde bandbreedte omvat alles van een diepe bas tot gedetailleerde hoge tonen.
3 Optische, 1 coaxiale digitale ingang: ondersteunt alle digitale muziekbronnen.
Ingebouwde 192 kHz / 24 bits D/A-converteerder: ervaar audioweergave met hoge resolutie.
Onfeilbare geluidstechniek met zorgvuldig geselecteerde en rigoureus geteste HiFi-onderdelen: geniet van het uitzonderlijke geluid waar Denon-versterkers bekend om staan.
Analoge modus voor pure audioweergave: geniet van de veelzijdigheid van je gekoesterde analoge muziekbronnen.
Krachtige MM & MC Phono-equalizerversterker: Sluit iedere draaitafel aan en geniet van vinylnummers.
Luidspreker A/B schakelbaar: Verbind twee paar luidsprekers om van muziek in de hoofdruimte en in een tweede ruimte te genieten: speel in slechts een ruimte af of in beide.
Trillingsbestendig ontwerp met Direct Mechanical Ground-constructie. Luister naar muziek met zuivere details en een kwaliteit die niet wordt aangetast door de omgeving.
De hoofdtransformator is voorzien van gescheiden gerolde bedrading voor audio- en aansturingscircuits: verwijdert storingen om de geluidskwaliteit te optimeren.
Microprocessor met stop-modus Beschermt het audiosignaal tegen externe ruis tijdens de weergave.
Gepatenteerd Denon Signal Level Divided Construction (SLDC)-chassis: versterkt en verstuurt delicate muzikale signalen naar de luidsprekers om de nuances van de muziek weer te geven.
Gemaakt met meer dan 100 jaar Denon ervaring in audioprestaties: dit hoogwaardige en duurzame systeem levert de ultieme audio-ervaring.
 
 
•••
85W GEÏNTEGREERDE VERSTERKER MET HOOG VERMOGEN
Stuur je luidspekers aan met de Denon PMA-800NA geïntegreerde versterker. Dankzij de bijzondere Denon versterkertechnologie levert de PMA-800NE 85 Watt per kanaal in 4 Ohm. Deze geïntegreerde versterker ondersteunt een groot aantal luidsprekertypes en impendanties voor een operationele stabiliteit.
 
 
Bouwkwaliteit met zorgvuldig geselecteerde componenten
Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige audiocomponenten kunt je erop vertrouwen dat je Denon-product uitvoerig is getest. De algehele look, geluidskwaliteit en het ontwerp van de PMA-800NE en de HiFi-componenten gaan jarenlang mee.
Analoge modus
Dankzij de analoge modus doet de PMA-800NE dienst als een puur analoge versterker. De coaxiale en optische digitale ingangen worden geblokkeerd terwijl je naar een analoge bron luistert. Zet de analoge modus aan om de energietoevoer naar de specifieke digitale energiebron uit te schakelen en de bediening van het digitale circuit te stoppen. Dit vermijdt een hoge frequentieinvloed op het analoge gedeelte van de PMA-800NE. Geniet van je favoriete analoge bronnen met een ongekende helderheid en gedetailleerde weergave.
MM/MC-phono-equalizer
De PMA-800NE bevat een phono-equalizer die input via MM- en MC-elementen mogelijk maakt. De phono-equalizer heeft een hoge gain en, anders dan bij lussen in andere printplaten die negatieve invloed hebben op de geluidskwaliteit, verbetert het simpele en ongecompliceerde ontwerp van de PMA-800NE phono-equalizer het geluid aanzienlijk.
Trillingsbestendig ontwerp voor zuiver geluid
Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers, zodat de geluidskwaliteit aan de Denon standaard voldoet. De voedingstransformator (de grootste trillingsbron van alle versterkercomponenten) is voorzien van een 1,6 mm dikke, stalen plaat bij de montering die trillingen van de transformator onderdrukt, alsmede externe vibraties naar de transformator. Doordat de transformator direct door een stalen plaat wordt ondersteund, worden de trillingen rondom het chassis verminderd en het geluid verbeterd.
Optische en coaxiale digitale ingangen
De PMA-800NE bevat drie optische ingangen en een coaxiale ingang en ondersteunt PCM-signalen tot 192 kHz/24 bit. Deze digitale ingangen helpen de geluidskwaliteit van o.a. je tv, Blu-Ray- en mediaspelers te verbeteren. Gebruik ze ook om geluid met een hoge resolutie vanaf een audio bron naar de computer te zenden.
Hoofdtransformator met individuele bekabeling
Om storingen te elimineren en de uitstekende geluidskwaliteit te behouden, is de hoofdvoedingstransformator van de PMA-800NE voorzien van gescheiden gerolde bekabeling voor de audio- en aansturingsschakelingen. Een geïntegreerde micro-processor bevat een stop-modus voor een nog betere geluidskwaliteit terwijl je luistert.
Microprocessor met stop-modus
De micro-processor van de PMA-800NE bevat een stop-modus die automatisch alle processen van de micro-processor stopt als hij niet wordt gebruikt voor weergave. Door de oscillatie van de klok van de microprocessor te stoppen tijdens het afspelen, wordt het audiosignaal tegen extern ruis beschermd en de geluidskwaliteit verbeterd.
Signal Level Divided Construction (S.L.D.C.)
Het door Denon ontwikkelde chassis met Signal Level Divided Construction (SLDC) wordt in het audiocircuit gebruikt om de delicate muzikale signalen getrouw te versterken en naar de luisprekers te verzenden. Luister iedere keer met ongekende kwaliteit.
Ruim 100 jaar primeurs in audiotechnologie
Denon werd in 1910 opgericht en heeft en lange geschiedenis van 'primeurs' op het gebied van audiotechnologie: van Japans eerste audio-electronicafabrikant tot de productie van de eerste commerciële cd's. Deze toewijding aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van audio garandeert dat je bij iedere luisterervaring geniet van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit.

•••••